Έσο έτοιμος για την αντεπίθεσή του φαίνεται να είναι ο Στέφανος Κασσελάκης µετά την καθαίρεσή του από την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο έκπτωτος πρόεδρος αφού, όπως έγραφε και χθες το Big Mouth, έχει ήδη βρει νέα γραφεία ώστε να στεγάσει το επιτελείο του, μετά την έξωσή του από την Κουμουνδούρου, προχώρησε στο επόμενο βήμα. Συγκεκριμένα δημιούργησε δική του ομάδα στο Viber με δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ομάδα των δημοσιογράφων στο Viber:

omada_kasselaki_viber


Διαβάστε εδώ: Πολλά στο... κεφάλι του Κασσελάκη: Το σενάριο επιστροφής του στις ΗΠΑ, τα νέα γραφεία του έκπτωτου προέδρου και ο "εμφύλιος" με τον πατέρα του

Αυτή η κίνηση του Κασσελάκη ενισχύει ακόμη περισσότερο τις φημολογίες που τον θέλουν να οργανώνει την αντεπίθεσή του με τη δημιουργία νέου πολιτικού φορέα.

Τα επικρατέστερα σενάρια, πάντως, μέχρι στιγμής είναι δύο: Είτε ο Στέφανος Κασσελάκης προετοιμάζει την κάθοδό του στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ ή την αυτόνομη είσοδό του στο πολιτικό σκηνικό της χώρας μέσα από την ίδρυση νέου κομματικού φορέα. Το τοπίο θα ξεκαθαριστεί λίαν συντόμως, καθώς ο ίδιος σκοπεύει να δώσει συνέντευξη Τύπου τις επόμενες ημέρες.

Τώρα όσον αφορά το ερώτημα πόσοι βουλευτές θα τον ακολουθήσουν σε ένα τέτοιο ριψοκίνδυνο πολιτικό εγχείρημα, αξίζει να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ώρες ο Κασσελάκης συνομιλεί με καμιά δεκαριά βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται...

Διαβάστε εδώ: Ο Κασσελάκης που ψάχνει στέγη για την αντεπίθεση, ποιοι βουλευτές μπορεί να τον ακολουθήσουν και η επιστροφή της "Νέας Αριστεράς"