Στη γοητεία των ισχυρών και διαπλεκόμενων φαίνεται πως υπέκυψε ο Νίκος Παππάς, λίγο πριν από τον Αλέξη Τσίπρα.

*Διαβάστε ακόμα: ΣΥΡΙΖΑ: Συνεχίζεται το… ριάλιτι στην Κουμουνδούρου με διαρροές διαλόγων που διαψεύδονται - Το κόμμα επιβεβαίωσε την “έκπτωση” Κασσελάκη - Σενάρια για νέες “ποινές” στον πρώην πρόεδρο

Όπως αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth του powergame.gr, ο Νίκος Παππάς, που την έχει δει κάτι σαν Λαλιώτης του ΣΥΡΙΖΑ, πιστεύει ότι μπορεί να καθορίσει τις εξελίξεις και, γιατί όχι, αν το θελήσει, να γίνει ο ίδιος αρχηγός.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, έχει ξεκινήσει παρασκηνιακές επαφές με εργολάβους, καναλάρχες και άλλους ισχυρούς οικονομικά, που συνδέθηκε μαζί τους από την εποχή που εκτελούσε χρέη άντ’ αυτού πλάι στον Τσίπρα.

Μάλιστα, δύο τουλάχιστον επιχειρηματίες φαίνεται πως είναι πρόθυμοι να επενδύσουν στο οραματικό σχέδιο Παππά για την Αριστερά της επόμενης μέρας.


Τι αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth

Τα ραντεβού του Παππά με τη διαπλοκή

– Η στήλη σάς αποκάλυψε τις συναντήσεις που έχει ο Τσίπρας με κάτι ισχυρούς του χρήματος. Με κάτι τύπους που διαχρονικά και βαθιά ιδεολογικά μισούσε, αλλά στο τέλος από το πολύ το μίσος αποφάσισε να υποκλιθεί στη γοητεία τους. Πριν από τον Τσίπρα είχε υποκύψει στους ισχυρούς και διαπλεκόμενους ο Νικολάκης ο Παππάς, που εσχάτως την έχει δει κάτι σαν Λαλιώτης του ΣΥΡΙΖΑ. Πιστεύει ότι μπορεί να καθορίσει τις εξελίξεις και, γιατί όχι, αν το θελήσει, να γίνει ο ίδιος αρχηγός. Στο πλαίσιο αυτό, μαθαίνω ότι έχει ξεκινήσει κάτι παρασκηνιακές επαφές με εργολάβους, καναλάρχες και άλλους ισχυρούς οικονομικά, που συνδέθηκε μαζί τους από την εποχή που εκτελούσε χρέη άντ’ αυτού πλάι στον Τσίπρα. Μέχρι τώρα μου φαίνονται λίγο έως πολύ όλα κάπως φυσιολογικά, αφού εκεί που αρχίζει και χαλά η μανέστρα είναι όταν μαθαίνω ότι δύο τουλάχιστον επιχειρηματίες επενδύουν στο οραματικό σχέδιο Παππά για την Αριστερά της επόμενης μέρας.

! Silver Alert: τώρα που διαλύεται ο ΣΥΡΙΖΑ, μήπως έχει δει κανείς αυτόν τον υπέροχο κυβερνητικό εκπρόσωπο του Τσίπρα, Δημήτρη Τζανακοπουλο; Όχι τίποτε άλλο, τέτοιου είδους πολιτικοί είναι απαραίτητοι στα δύσκολα.

*Διαβάστε ολόκληρη τη στήλη Big Mouth του powergame.gr εδώ