Η «πορφυρογέννητη» Έλενα Ακρίτα να ζητήσει συγγνώµη

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα, αντί να καµαρώνει στα µέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον άθλιο τρόπο µε τον οποίο συµπεριφέρθηκε στη συνάδελφό µας Ελένη Καλογεροπούλου, το λιγότερο που θα έπρεπε να κάνει είναι να βγει δηµοσίως και να ζητήσει συγγνώµη. ∆εν ξέρω αν την έχει ψωνίσει επειδή έγινε βουλευτής, καθώς στη συνέντευξή της στο Action 24, εκεί που τη στρίµωξε µε τις ερωτήσεις και τις επισηµάνσεις της η Ελένη Καλογεροπούλου, δήλωσε µε κουτοπόνηρη αυταρέσκεια πως ηγείται του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά να περνά στην αντεπίθεση µε προσβλητικούς υπαινιγµούς για την υγεία της δηµοσιογράφου που την «ελέγχει» είναι η επιτοµή της χυδαιότητας. Η κυρία Ακρίτα, που ανήκει στην τυχερή τάξη των ευκατάστατων και «πορφυρογέννητων» αυτής της χώρας, καθώς προέρχεται από ένα οικογενειακό περιβάλλον µε πατέρα υπουργό, µητέρα βουλευτή και σύζυγο βουλευτή, µάλλον µε αυτά τα εφόδια πορεύεται για να διεκδικεί το ακαταλόγιστο στη δηµόσια συµπεριφορά της. Γιατί αν εµφορείται από τη νοοτροπία ενός ιδιόµορφου «πολιτικού µανταµ-σουσουδισµού και σνοµπισµού», είναι δύσκολο να αντιληφθεί ότι δεν πρέπει να χτυπάς κάτω από τη ζώνη τους ανθρώπους αξιολογώντας τα παθολογικά ή ψυχολογικά προβλήµατά τους.

Η Έλενα Ακρίτα, που στο παρελθόν κάποιοι την «κανιβάλισαν» στα µέσα κοινωνικής δικτύωσης επειδή είχε ανακοινώσει πως έδινε µάχη µε την κατάθλιψη, δεν είναι δυνατόν επειδή δεν της άρεσαν οι ερωτήσεις της Ε. Καλογεροπούλου να τη χαρακτηρίζει «εµµονική», να της λέει «ρύθµισε τον τόνο της φωνής σου» ή να θίγει δηµοσίως µε ειρωνικό ύφος πως η συνάδελφος αντιµετωπίζει προβλήµατα µε την πίεσή της. Αυτές τις αισχρές κουτοπονηριές δεν τις κάνουν ούτε οι χρυςαυγίτες, κυρία Ακρίτα µου.

Εντολή για «σιωπητήριο» στον πατέρα του Στέφανου

Ο Στέφανος Κασσελάκης έδωσε εντολή στον πατέρα του, Θεόδωρο, να μην ξαναμιλήσει για λογαριασμό του σε κανέναν δημοσιογράφο. Εκ των υστέρων αντελήφθη ότι μόνο ζημιά τού προκαλεί στη δημόσια εικόνα του να γίνεται είδηση με τις παρεμβάσεις είτε του πατέρα του είτε του αδελφού του, είτε της μητέρας του. Ειδικά για τον πατέρα του θεωρεί ότι τον εξέθεσε ανεπανόρθωτα στην τελευταία Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ με το να εκτελεί χρέη ανιματέρ, επιδιώκοντας να ξεσηκώσει υπέρ του τον κόσμο. Από ό,τι έμαθα, κάτι αντίστοιχο συμβούλευσαν τον κυρ Θόδωρο και οι Ευάγγελος Αντώναρος και Άρης Σπηλιωτόπουλος, με τους οποίους φέρεται να ήπιε καφέ στο Κουκάκι την Τετάρτη το πρωί.

Ο καθηγητής Ξενοφών Κοντιάδης, εφόσον έχει τέτοια πρεμούρα για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, θα μπορούσε κάλλιστα να στείλει ένα εξώδικο στην Κουμουνδούρου προκειμένου να ζητήσει την επάνοδο του Στέφανου Κασσελάκη στα καθήκοντά του, καθώς δεν τον θεωρεί έκπτωτο αρχηγό του κόμματος.

H Τζάκρη θα το πληρώσει

Αν έχω καταλάβει καλά, η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη, εκτελεί και χρέη νομικού συμβούλου στον Στέφανο Κασσελάκη, καθώς τις τελευταίες ώρες τον υπερασπίζεται ως δικηγόρος. Επειδή όμως οι θέσεις που διατυπώνει δεν έχουν πλέον καμία απήχηση στα όργανα του κόμματος, καλό θα είναι να προετοιμάζεται για την αντικατάστασή της.

Διαβάστε ακόμα: ΣΥΡΙΖΑ : Οριστικά έκπτωτος ο Κασσελάκης με μεγάλη πλειοψηφία - “Ιστορικό πολιτικό ατόπημα" απαντά η Τζάκρη

Το γεγονός ότι επέλεξε να πάει απέναντι στις αποφάσεις των οργάνων για να υπερασπιστεί με δικολαβίστικα επιχειρήματα το δικαίωμα του Κασσελάκη να παραμείνει πρόεδρος του κόμματος, παρά την πρόταση μομφής εναντίον του, αργά ή γρήγορα θα το πληρώσει.

«Πέταξαν» το πιατάκι της Φάρλι…!

Από κάποιους «θαυμαστές» του Στέφανου Κασσελάκη πληροφορηθήκαμε πως οι κακούργοι εσωκομματικοί του αντίπαλοι στην προσπάθειά τους να τον «εκδιώξουν» άρον άρον από την Κουμουνδούρου έφτασαν στο σημείο να «πετάξουν» από τον έβδομο όροφο των κεντρικών γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι και το πιατάκι της σκυλίτσας του, Φάρλι! Εν τω μεταξύ είναι τόσο αστεία αυτή η είδηση που δεν ξέρεις εάν πρέπει να κλάψεις ή να γελάσεις. Κάποιοι στην προσπάθειά τους να στηρίξουν επικοινωνιακά τον Στ. Κασσελάκη και να τον καταστήσουν συμπαθή στα μάτια της κοινής γνώμης ανέδειξαν τη συγκεκριμένη είδηση με το πιατάκι της Φάρλι, που τάχα μου δεν το «σεβάστηκαν» οι εκδικητικοί εσωκομματικοί του αντίπαλοι, ενώ κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Αν κάποιοι δεν προνόησαν να «πάρουν μαζί τους» το πιατάκι του συμπαθούς τετράποδου, που τάχα μου το πέταξαν οι μοχθηροί «κλειδοκράτορες» της Κουμουνδούρου, ήταν αυτοί τους οποίους έστειλε ο Στ. Κασσελάκης να μαζέψουν τα πράγματά του. Θεέ μου, με τι ασχολούμαστε;

Δημοσιεύθηκε στην «Απογευματινή»