Άνοιγμα... παντού και όχι μόνο στην Κεντροαριστερά φαίνεται πως κάνει ο Χάρης Δούκας, ενόψει της εσωκομματικής κάλπης του ΠΑΣΟΚ, με τον δήμαρχο Αθηναίων να αποτείνεται ακόμα και στον... Άδωνι Γεωργιάδη προκειμένου να λάβει την ψήφο του.

Ειδικότερα, ο υπουργός Υγείας, μιλώντας στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή «Μπρα ντε φερ» και ερωτώμενος σχετικά με τα email που στέλνουν οι υποψήφιοι στον δρόμο για την κάλπη, συσχέτισε την κινητοποίηση του επιτελείου Δούκα με την υπόθεση της Άννας-Μισέλ Ασημακοπούλου, που υπενθυμίζεται πως τελικά απέσυρε την υποψηφιότητά της λόγω του θέματος της αποστολής e-mail σε ηλεκτρονικές διευθύνσεις αποδήμων. 

*Διαβάστε ακόμα: Γεωργιάδης στα Παραπολιτικά 90,1: Ο Μητσοτάκης έστειλε το μήνυμα συστημένο στη Γερμανία, δε θα ''τινάξουμε στον αέρα'' τη χώρα

«Να προσέχει πού στέλνει τα SMS γιατί έχει παραβιάσει τον νόμο προσωπικών δεδομένων», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης, που πάντως τάχθηκε υπέρ της αλλαγής πλαισίου - σε ευρωπαϊκό επίπεδο - θεωρώντας θεμιτό να στέλνονται e-mail και SMS ενόψει μιας εκλογικής αναμέτρησης, γιατί οι πολιτικοί «πρέπει να έχουν αυξημένο τρόπο επικοινωνίας με τον ελληνικό λαό».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε συγκεκριμένα: «Γινόταν ο κακός χαμός με την κα Ασημακοπούλου. Έρχεται τώρα ο κ. Δούκας· έχω πάρει και εγώ στο κινητό μου μήνυμα από τον κ. Δούκα. Να πείτε του κ.Δούκα να προσέχει που στέλνει τα SMS γιατί έχει παραβιάσει τον νόμο προσωπικών δεδομένων. Δεν το λεω για να κάνω καταγγελία, το λεω γιατί θεωρώ απολύτως δεδομένο ότι πρέπει να καταλάβουμε ότι όταν γίνονται εκλογές οι υποψήφιοι και οι πολιτικοί πρέπει να έχουν αυξημένο τρόπο επικοινωνίας με τον ελληνικό λαό. Εδώ η Ευρώπη έχει κάνει λάθος. Εγώ είμαι υπέρ μιας αλλαγής του νομικού πλαισίου που θα λεει ότι όταν έχεις εκλογές κι αν δεχτείς κανένα SMS δεν χάλασε ο κόσμος. Σιγά το έγκλημα! Χάσαμε μια άξια ευρωβουλευτή, την κα Ασημακοπούλου, για ένα θέμα παντελώς ασήμαντο».