Οι εταιρείες στοιχημάτων στην Βρετανία ως γνωστών ασχολούνται με κάθε λογής αναμετρήσεις. Από κλασικές όπως είναι η αναμέτρηση μεταξύ δύο ομάδων ποδοσφαίρων αλλά και πιο ευφάνταστες.

Έτσι από το σκόπευτρο τους δεν έχει ξεφύγει ούτε η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, όπως μετέδωσε το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1. Συγκεκριμένα, αντικείμενο των εταιρειών στοιχηματισμού στην Βρετανία, φαίνεται πως έχουν γίνει οι εσωκομματικές εκλογές για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ.

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Στο στόχαστρο των Βρετανών "bookies", το φαβορί και το αουτσάιντερ

Οι bookies λοιπόν, φαίνεται να προβλέπουν νίκη του Νίκου Ανδρουλάκη και γι’ αυτό στην απόδοση του εν λόγω στοιχήματος δίνει μόλις 1,95. Δεύτερο η στοιχηματική εταιρεία βλέπει τον Χάρη Δούκα και δίνει απόδοση 2,2.

Τρίτη δείχνει την Άννα Διαμαντοπούλου με απόδοση 6,5. Τέταρτο τον Παύλο Γερουλάνο με απόδοση 8. Πέμπτο τον Μιχάλη Κατρίνη με απόδοση 20. Και έκτη την Νάντια Γιαννακοπούλου με απόδοση 66.

Πρακτικά αυτό σημαίνει πως αν κάποιος στην εκλογική αναμέτρηση της 6 Οκτωβρίου ποντάρει 100 ευρώ ότι θα κερδίσει ο κ. Ανδρουλάκης θα πάρει πίσω 195. Αν όμως ποντάρει 100 ευρώ ότι θα κερδίσει η κ. Γιαννακοπούλου θα πάρει πίσω 6600 ευρώ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d45bq1om7yqx)