Η επικεφαλής του κόμματος Φωνή Λογικής Αφροδίτη Λατινοπούλου κατηγορεί τον Κυριάκο Βελόπουλο ως υπεύθυνο «μιας προσπάθειας για την πολιτική εξόντωση της ίδιας, μέσω συκοφαντικής δυσφήμησης σε βάρος της».

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, η ευρωβουλευτής έκανε λόγο για σωρεία αισχρών συκοφαντιών και διακίνηση ψευδών ειδήσεων και ανακοίνωσε ότι θα κάνει αγωγή κατά του προέδρου της Ελληνικής Λύσης για ακραία προσβολή της προσωπικότητάς της.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος δεν έχει αντιδράσει επίσημα, ωστόσο το περιβάλλον του διαμηνύει πως μόνος αντίπαλος του προέδρου της Ελληνικής Λύσης είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και πως προτεραιότητά του είναι να αναδείξει τις πολιτικές που θα ωφελούσαν τον ελληνικό λαό. «Δεν θα μπει στη διαδικασία να ασχοληθεί με την Αφροδίτη Λατινοπούλου» αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

*Διαβάστε ακόμα: Το ταξίδι Μητσοτάκη στις ΗΠΑ, η επιστολική ψήφος στις εθνικές που "ψήνεται", η υποψηφιότητα Τεμπονέρα στον ΣΥΡΙΖΑ, η Ζανέτ Τσίπρα και το… πιατάκι της Φάρλι


H ευρωβουλευτής Αφροδίτη Λατινοπούλου κινείται νομικά κατά του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου, καθώς πιστεύει ότι αυτός κρύβεται πίσω από δημοσιεύματα για την προσωπική της ζωή.

«Το ψέμα, η “λάσπη” και η χυδαία συκοφαντική δυσφήμηση περί δήθεν σχέσης μου με ολιγάρχη, που ξεκίνησε και αναπαράγει ο κ. Βελόπουλος και τα “παπαγαλάκια” του, δεν πρόκειται να μείνουν αναπάντητες. Το λόγο πλέον έχει η μόνη αρμόδια αρχή: Η ελληνική δικαιοσύνη. Ελπίζω μόνο να μην προσπαθήσει πάλι να κρυφτεί πίσω από τη βουλευτική ασυλία του» ήταν οι δημόσιες δηλώσεις της πρόεδρου της Φωνής Λογικής.