Στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη παραμένει το Open, μετά από ένα ιδιαίτερα θερμό καλοκαίρι, όπου τα παζάρια και η φημολογία για αλλαγή ιδιοκτησίας στον τηλεοπτικό σταθμό είχαν την τιμητική τους.

Σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν στην «πιάτσα», όπως αναφέρει η στήλη Big Mouth, η εξέλιξη αυτή και η αποτροπή του πιθανού «ξεπουλήματος» του Open συσχετίζεται με μια «διακριτική», αλλά «καταλυτικής σημασίας» παρέμβαση της κυβέρνησης. Όπως αναφέρει η στήλη με βάση τα όσα διαρρέονται, το Μαξίμου δεν επιθυμούσε καμία μεταβολή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του καναλιού και αυτό διαβιβάστηκε αρμοδίως, με τον ομογενή επιχειρηματία να... «ανακρούει πρύμναν» , παίρνοντας την απόφαση να συνεχίσει την ενασχόλησή του με το Open.

Τι αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth

– Έπειτα από ένα ιδιαιτέρως θερμό καλοκαίρι, με τα παζάρια και τις φήμες να έχουν την τιμητική τους, τελικώς, όπως μαθαίνω, το Open παραμένει στα χέρια του Σαββίδη. Οι κακές γλώσσες αποδίδουν τη συγκεκριμένη εξέλιξη στο γεγονός ότι ο ομογενής επιχειρηματίας δεν κατάφερε να ξεφορτωθεί (γιατί περί ξεφορτώματος μιλάμε) το κανάλι του, ύστερα και από τη διακριτική μεν, καταλυτικής σημασίας δε παρέμβαση της κυβέρνησης. Αν κατάλαβα καλά από τα όσα (πολλά) μου μετέφεραν, το Μαξίμου (προφανώς όχι το κτίριο) δεν επιθυμούσε καμία μεταβολή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του Open και η σχετική επιθυμία διαβιβάστηκε αρμοδίως, με τον πρόεδρο Ιβάν να αποφασίζει τελικώς να συνεχίσει την ενασχόλησή του με το κανάλι.

Διαβάστε ολόκληρη τη στήλη Big Mouth ΕΔΩ