avatar

Τα ωραία του Ανδρέα
Ανδρέας Μαζαράκης

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Αγχωμένος ο Ανδρουλάκης με τις δημοσκοπήσεις - Το στρατόπεδο Δούκα, η υποψηφιότητα Γερουλάνου και το γενικευμένο ''αντάρτικο'' στα Χανιά

Οι αποκαλύψεις του ''Big Mouth''

Μια σχετική αγωνία έχει αρχίσει να αποκτά ο Νίκος Ανδρουλάκης, εξαιτίας των αποτελεσμάτων των πρόσφατων δημοσκοπήσεων, που δείχνουν τον Χάρη Δούκα να τον πλησιάζει σε ''απόσταση αναπνοής''

deth-nikos-androulakis

Μια σχετική αγωνία έχει αρχίσει να αποκτά ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και εκ νέου υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης, εξαιτίας των αποτελεσμάτων των πρόσφατων δημοσκοπήσεων, που δείχνουν τον Χάρη Δούκα να τον πλησιάζει σε «απόσταση αναπνοής» - όπως αναφέρει η στήλη Big Mouth του powergame.gr.

Σύμφωνα με τη στήλη, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ άρχισε να υποψιάζεται ότι ο Χρήστος Πρωτόπαπας έχει κάνει πολύ σοβαρή δουλειά για το «στρατόπεδο Δούκα». Την ίδια ώρα, το δεύτερο μέτωπο που αυξάνει την αγωνία του Νίκου Ανδρουλάκη είναι η δυναμική που παρουσιάζει ακόμη και σε επίπεδο Κρήτης η υποψηφιότητα του Παύλου Γερουλάνου, καθώς οι περισσότεροι Παπανδρεϊκοί τον στηρίζουν.

Διαβάστε ακόμα: Δούκας στα Παραπολιτικά 90,1: Όταν ψηφίζεις Χάρη Δούκα, βγαίνει Χάρης Δούκας, όχι Τσίπρας

Χαρακτηριστικό του κλίματος που επικρατεί στην Κρήτη για την υποψηφιότητα Ανδρουλάκη, είναι το… γενικευμένο «αντάρτικο» που υπάρχει, όπως αποκαλύπτει το «Big Mouth», στα Χανιά.

Συγκεκριμένα -σύμφωνα πάντα με τη στήλη- εκτός από τον δήμαρχο Σημανδηράκη και τον κύκλο του, δεν υπάρχει άλλος που να στηρίζει τον Νίκο Ανδρουλάκη. Μάλιστα, ο εκδότης των «Χανιώτικων Νέων», Γιάννης Γαρεδάκης, στηρίζει «δαγκωτό» για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ την Άννα Διαμαντοπούλου, καθώς είναι φίλος του συζύγου της, Γιάννη Σαβαλάνου.

Τι γράφει η στήλη ''Big Mouth''

Αγχωμένος ο Ανδρουλάκης

– Όσοι συνομιλούν με τον πρόεδρο Ανδρουλάκη διακρίνουν σε αυτά τα λεβέντικα μάτια του, εσχάτως να σχηματίζεται (αν μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο) μια σχετική αγωνία. Προφανώς συνδέεται με τα αποτελέσματα των πρόσφατων δημοσκοπήσεων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και που δείχνουν τον δήμαρχο Δούκα να τον πλησιάζει σε απόσταση αναπνοής. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, που σταθερά και διαχρονικά είναι βουτηγμένος στην καχυποψία, άρχισε να υποψιάζεται ότι ο Χρήστος Πρωτόπαπας έχει κάνει πολύ σοβαρότατη δουλειά της εκτιμώμενης. Το δεύτερο μέτωπο που αυξάνει την αγωνία στο πρόσωπο του αρχηγού Νίκου συνδέεται με τη δυναμική που παρουσιάζει ακόμη και σε επίπεδο Κρήτης η υποψηφιότητα Γερουλάνου. Βλέπετε, οι περισσότεροι Παπανδρεϊκοί (έχουν απομείνει και τέτοιοι) στηρίζουν τον υποψήφιο Παύλο.

Γενικευμένο αντάρτικο στα Χανιά

– Για να καταλάβετε πόσο μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζει ο Ανδρουλάκης στην Κρήτη, σας μεταφέρω μια εικόνα από τα Χανιά. Όπως έμαθα, εκτός από τον δήμαρχο Σημανδηράκη (και όχι τους φίλους του), δεν υπάρχει άλλος που να στηρίζει τον σημερινό πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Ο δε πιο ισχυρός μιντιάρχης του νομού, εκδότης των «Χανιώτικων Νέων», Γιάννης Γαρεδάκης, όντας φίλος του συζύγου της Άννας Διαμαντοπούλου, Γιάννη Σαβαλάνου, στηρίζει «δαγκωτό» για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ την Αννούλα του χιονιά.

Διαβάστε αναλυτικά τι γράφει η στήλη «Big Mouth» σήμερα ΕΔΩ.