Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και στον Παύλο Πολάκη έκανε το πρωί της Δευτέρας (16/9) ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Υγείας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινή Ζώνη» του Action24 και η επίθεσή του είχε αφορμή την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ, ενώ άνοιξε διάλογο και με τον Νίκο Παππά, ο οποίος βρισκόταν στο πλατό και περίμενε τη σειρά του, αφού ήταν ο επόμενος καλεσμένος της εκπομπής.

Όπως τόνισε αρχικά: «έχουν πάει να με φάνε με Novartis, με ΚΕΕΛΠΝΟ, με συκοφαντίες, με λεφτά, με διαφθορά... Τα έχω γυρίσει όλα πίσω. Τώρα εύχεται και ο Παππάς. Σου λέει "λες να αποτύχει με τις εφημερίες, να τον φάμε τελικά με την εφημερία με τα ράντζα;". Σας λέω, λοιπόν, ότι πάλι θα αποτύχουν, όπως τους έτριψα στη μούρη τη Novartis, το ΚΕΕΛΠΝΟ και δεν έχουν πάει να ζητήσουν μία συγγνώμη, όχι από εμένα, αλλά... θα το πω: Κυνηγάει ο Πολάκης τα παιδιά του ΚΕΕΛΠΝΟ... Δικαιώθηκαν δύο εργαζόμενοι και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει ζητήσει συγγνώμη. Μας λέει ο ΣΥΡΙΖΑ ότι το να απολύεις ανθρώπους από το Δημόσιο και να τους αφήνεις να πεθάνουν από την πείνα, αν είναι για πολιτικούς σκοπούς, δεν πειράζει κ. Παππά. Δεν έχουν την ευγένια της ψυχής να ζητήσουν συγγνώμη. Καταστράφηκαν οι ζωές τους κι εμείς να λέμε "τώρα τι να κάνουμε, ο Πολάκης έκανε λάθος;" Περιμένω τον ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσει συγγνώμη για να κάνει το κομμάτι του ο Πολάκης ο φασίστας. Δεν σας ένοιαζε να καταστρέψετε οικογένειες, αυτοί είναι οι αριστεροί».».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d47j720wptjt)


Η απάντηση του Νίκου Παππά

Ο Νίκος Παππάς έδωσε τη δική του απάντηση λέγοντας: «Το να βλέπει κανείς τον Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος ζητούσε να μην του κλέψει τη δόξα ο Τόμσεν για τις απολύσεις, τις δεκάδες χιλιάδες απολύσεις στον κλάδο της υγείας, και να μας κάνει και διαλέξεις για το τι σημαίνει φασισμός, ένας αρχιδιάκονος του εγχώριου φασισμού και της άκρας δεξιάς».

Όπως τόνισε: «Αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία. Αυτός είναι ο αντιπρόεδρος της…».


Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d47jafkzh169)