«Βέλη» προς τον Χάρη Δούκα εκτόξευσαν έμμεσα ο Παύλος Γερουλάνος και ο Μιχάλης Κατρίνης από το βήμα της διευρυμένης Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ. Οι «φωτογραφικές» αναφορές, δε, των δύο αντιπάλων του δημάρχου Αθηναίων για το χρίσμα του προέδρου πιθανότατα αποτυπώνουν και τις προθέσεις τους ενόψει του δεύτερου γύρου της εσωκομματικής κάλπης, εφόσον βέβαια δεν περάσουν σε αυτόν οι ίδιοι, όπως αναφέρει η στήλη Big Mouth του Powergame.gr.

Ο Παύλος Γερουλάνος ξεκαθάρισε ότι η ηγεσία ενός κόμματος δεν είναι δουλειά part time και ότι ο επόμενος πρόεδρος θα πρέπει να είναι βουλευτής, ενώ ο δεύτερος είπε πως το αξίωμα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να υπηρετηθεί με άλλους παράλληλους ρόλους. Με αυτές τις «φωτογραφικές» αναφορές, όπως σημειώνει η στήλη, γίνεται ξεκάθαρο πως και οι δύο θα στηρίξουν τον υποψήφιο που θα βρεθεί απέναντι στον δήμαρχο Αθηναίων, εφόσον βέβαια ο Χάρης Δούκας καταφέρει να περάσει σε αυτόν.
 

Τι αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth

– Τις προθέσεις τους εν όψει του δεύτερου γύρου για την ηγεσία στο ΠΑΣΟΚ φανέρωσαν ο Παύλος Γερουλάνος και ο Μιχάλης Κατρίνης από το βήμα της διευρυμένης Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ. Ο μεν πρώτος ξεκαθάρισε ότι η ηγεσία ενός κόμματος δεν είναι δουλειά part time και ότι ο επόμενος πρόεδρος θα πρέπει να είναι βουλευτής, ενώ ο δεύτερος είπε πως το αξίωμα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να υπηρετηθεί με άλλους παράλληλους ρόλους, αναφορές που «φωτογράφιζαν» ευθέως τον Χάρη Δούκα. Έτσι, είναι ηλίου φαεινότερον ότι στον δεύτερο γύρο θα στηρίξουν τον υποψήφιο που θα βρεθεί απέναντι στον δήμαρχο Αθηναίων, εφόσον βέβαια ο Χάρης Δούκας καταφέρει να περάσει σε αυτόν.