Σκέψεις για την πολιτική του «μετακόμιση» στην Αθήνα πιθανότατα θα κάνει ο Παύλος Πολάκης, βλέποντας ακόμα και τη ΝΕ Χανίων - της δικής του εκλογικής περιφέρειας δηλαδή - να του «γυρίζει» την πλάτη, εκφράζοντας τη διαφωνία της με τη μεθοδολογία της εκπαραθύρωσης Κασσελάκη.

*Διαβάστε ακόμα: Υπέρ του Στέφανου Κασσελάκη η νομαρχιακή Χανίων του Παύλου Πολάκη - Το ψήφισμα που εξέδωσε

Η θέση αυτή της τοπικής Νομαρχιακής Επιτροπής βέβαια, σε συνδυασμό με τις πιθανότατα μηδαμινές προοπτικές ο ΣΥΡΙΖΑ να «κερδίσει» τη μάχη για μια έδρα στη Βουλή, οδηγεί τον... «αψύ Σφακιανό» στις σκέψεις για «μετακόμισή» του στην πρωτεύουσα, σύμφωνα με όσα αναφέρει η στήλη Big Mouth του Powergame.gr, επιχειρώντας έτσι να εξασφαλίσει την δική του πολιτική επιβίωση.

Τι αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth

– Ακόμη και η Νομαρχιακή των Χανίων γύρισε την πλάτη στον υποψήφιο (ηγέτη) Πολάκη, αφού με ανακοίνωσή της διαφωνεί με τη μεθοδολογία της εκπαραθύρωσης Κασσελάκη. Όπως και να το κάνουμε, η σχετική (σαββατιάτικη) ανακοίνωση έχει ξεχωριστή βαρύτητα, αφού προέρχεται από τα κομματικά στελέχη της εκλογικής περιφέρειας του υποψήφιου αρχηγού Παύλου Πολάκη. Μ’ αυτά και με κάτι αλλά που φτάνουν εσχάτως στ’ αυτιά μου και κυρίως με δεδομένο (πλέον) ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να εκλέξει ούτε πρόεδρο στον Πολιτιστικό Σύλλογο Σφακίων, αν μου ζητούσατε να κάνω μια πρόβλεψη, θα στοιχημάτιζα στο γεγονός της μετακόμισης Πολάκη στην Αθήνα. Βλέπετε, αν και αψύς Σφακιανός, αντιλαμβανόμενος ότι έρχεται το τέλος, πάνω απ’ όλα θα κοιτάξει την αφεντιά του (τον εαυτούλη του) και ακολούθως θ’ ασχοληθεί με τις ιδέες και τις διάφορες επαναστάσεις του γλυκού νερού.