Μια άκρως ευχάριστη είδηση φέρνει στο φως της δημοσιότητας η στήλη Big Mouth του powergame.gr, σύμφωνα με την οποία ο σύμβουλος επί των οικονομικών του πρωθυπουργού, Αλέξης Πατέλης, αναμένεται να ανανεώσει τους όρκους αγάπης με τον σύζυγό του, Μιχάλη, εντός του Οκτωβρίου.

*Διαβάστε ακόμα: Για Επίτροπος Μεταφορών προορίζεται ο Τζιτζικώστας - Σήμερα στις 11:00 η ανακοίνωση των προσώπων που θα στελεχώσουν την Ευρωπαϊκή Επιτροπή

Σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth, το ζευγάρι που γνωρίστηκε το 2004 και παντρεύτηκε το 2009 στο Ηνωμένο Βασίλειο, αποφάσισε να ανανεώσει τους όρκους αγάπης και ισόβιας πίστης με ένα γαμήλιο εν Ελλάδι πάρτι στις 19 Οκτωβρίου.

Μετά την ισχύ και στη χώρα μας του νόμου για την ισότητα στο γάμο, Άλεξ και Μιχάλης είπαν να ανανεώσουν τους όρκους τους παρουσία φίλων, σε ένα δείπνο που εκτός από φαγητό και ποτό θα περιλαμβάνει κέφι και πολύ χορό.

Όπως επισημαίνει η στήλη Big Mouth, του γλεντιού θα έχει προηγηθεί η τυπική διαδικασία, της αναγνώρισης του γάμου, που έχει τελεστεί το 2009 στο Λονδίνο.

Σημειώνεται ότι το ζεύγος Πατέλη αντί δώρων θα ζητήσει από τους προσκεκλημένους να κάνουν δωρεές σε φιλανθρωπικά ιδρύματα, σε αντίθεση με το ζεύγος Κασσελάκη.


Τι αναφέρει η στήλη Big Mouth

Ανανέωση όρκων (γάμου) από Πατέλη τον Οκτώβριο

– Έχοντας κουραστεί με τις βαριές ειδήσεις, αποφάσισα σήμερα να σας μεταφέρω μια πέρα ως πέρα ευχάριστη πληροφορία. Ένα χαρμόσυνο γεγονός που έφτασε σε αυτά τα υπερήφανα αυτάκια μου χθες το μεσημέρι και δεν σας κρύβω ότι με γέμισε χαρά. Γιατί, αν και δεν μου φαίνεται, όντας παντρεμένος καμιά εικοσαετία, χαίρομαι όταν τα ζευγάρια που μετρούν κάμποσα χρόνια, είτε γνωριμίας, είτε γάμου, αποφασίζουν δημοσίως να ανανεώσουν τους όρκους της αγάπης τους. Αυτό δηλαδή που θα κάνει σε περίπου έναν μήνα ο σύμβουλος επί των οικονομικών του πρωθυπουργού, Άλεξ Πατέλης, με τον σύζυγό του, Μιχάλη. Οι δύο, που γνωρίστηκαν το 2004 και παντρεύτηκαν το 2009 στο Ηνωμένο Βασίλειο, αποφάσισαν τον επόμενο μήνα να ανανεώσουν τους όρκους αγάπης και ισόβιας πίστης. Όπως αποκαλύπτει σήμερα η στήλη (θερμή παράκληση όσοι αντιγράψουν την πληροφορία να αναφέρουν την πηγή που την αντέγραψαν, γιατί έως τώρα δεν το συνηθίζουν), το ζεύγος Πατέλη θα πραγματοποιήσει ένα γαμήλιο εν Ελλάδι πάρτι στις 19 Οκτωβρίου, για να γιορτάσει με φίλους τα είκοσι χρόνια της κοινής συνύπαρξής του. Αν κατάλαβα καλά, γιατί εσχάτως δεν πολυακούω από το αριστερό αυτί, μετά την ισχύ και στη χώρα μας του νόμου για την ισότητα στο γάμο, Άλεξ και Μιχάλης είπαν να ανανεώσουν τους όρκους τους παρουσία φίλων, σε ένα δείπνο που εκτός από φαγητό και ποτό θα περιλαμβάνει κέφι και πολύ χορό. Είναι προφανές ότι του γλεντιού θα έχει προηγηθεί η τυπική διαδικασία, της αναγνώρισης του γάμου, που έχει τελεστεί το 2009 στο Λονδίνο. Και κάτι τελευταίο που σχετίζεται με το event του Οκτωβρίου. Σε αντίθεση με τα πρόσφατα καραγκιοζιλίκια Κασσελάκη, το ζεύγος Πατέλη αντί δώρων θα ζητήσει (όπως πληροφορούμαι) από τους προσκεκλημένους να κάνουν δωρεές σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

*Διαβάστε ολόκληρη τη στήλη Big Mouth του powergame.gr εδώ


«Θα θέλαμε να παντρευτούμε και στην Ελλάδα»

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Πατέλης προχώρησε τον Φλεβάρη του 2021 σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση για τη σχέση του με τον σύντροφό του, τον γάμο τους και τον κοινό τους χρόνο στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» και τη Σάσα Σταμάτη.

Πώς γνωριστήκατε με τον σύντροφό σας και πού; Με τι ασχολείται;

Με τον Μιχάλη γνωριστήκαμε στο Λονδίνο το 2004. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Έξι μήνες μετά, μετακομίσαμε στο ίδιο σπίτι και έκτοτε είμαστε μαζί. Στα χαρτιά δεν ταιριάζουμε, διότι είναι πιανίστας κλασικής μουσικής και εγώ οικονομολόγος. Ομως κάνουμε εξαιρετική παρέα και μας αρέσει να είμαστε μαζί, πώς να το πω. Πολλές φορές προτιμάω να είμαι μαζί του αντί με φίλους και με παρεξηγούν.

Πότε πήρατε την απόφαση να επισημοποιήσετε τη σχέση σας; Γιατί νιώσατε αυτή την ανάγκη; Οι γονείς σας ήταν στο πλευρό σας;

Παντρευτήκαμε το 2009 στο Λονδίνο. Ήταν μία από τις πιο ευτυχισμένες ημέρες της ζωής μου. Είχαν έρθει γονείς και οικογένεια από την Ελλάδα. Οι γονείς μου ήταν πάντα στο πλευρό μου. Ήρθαμε στην Ελλάδα μετά τον γάμο και το 2017 κάναμε και σύμφωνο συμβίωσης. Ο Μιχάλης έχει μάθει ελληνικά και του αρέσει η ζωή εδώ. Είναι η πατρίδα του.

Θα θέλατε να παντρευτείτε και στην Ελλάδα;


Προφανώς. Προσωπικά, πιστεύω στον θεσμό του γάμου. Φαντάζεσαι να είσαι ερωτευμένος με κάποιον ή κάποια και να μην μπορείς να μοιραστείς την ευτυχία σου με τους φίλους και την οικογένειά σου; Στους αναγνώστες σας λέω «Θυμηθείτε την ημέρα του γάμου σας, τα συναισθήματα που είχατε». Δεν πρόκειται απλώς για ένα χαρτί.