Για τα καλά μας «αποχαιρετούν» πλέον οι υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού και όπως φαίνεται, στο υπουργείο Τουρισμού ετοιμάζονται για… τον χειμώνα.

Τι σημαίνει αυτό, όμως; Σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, αν ψάξει κανείς στη Διαύγεια, μπορεί να βρει μία απόφαση απευθείας ανάθεσης, προς τη γνωστή και μη εξαιρετέα Δέσποινα Μοιραράκη, για την αγορά δύο χαλιών για τις ανάγκες του γραφείου της υπουργού Τουρισμού, Όλγας Κεφαλογιάννη.

Διαβάστε ακόμα: Δέσποινα Μοιραράκη: Το πρώτο της μήνυμα μετά τα μπλεξίματα με την αστυνομία

Όπως αναφέρει το «Big Mouth», πρόκειται για ένα χειροποίητο χαλί, περσικό ΝΑΙΝ, από μαλλί και μετάξι, σε μπλε χρώμα φόντου, με κεντρική ροζέτα και γωνίες και διαστάσεις 4,30Χ3,03=13,03 τμ². Και ένα δεύτερο, επίσης χειροποίητο χαλί, περσικό ΝΑΙΝ, μαλλί και μετάξι, με επαναλαμβανόμενο σχέδιο σε λευκό φόντο και μπλε μπορντούρα και διαστάσεις 3,60Χ2,77=9,97 τμ².

Η τιμή γι’ αυτά τα δύο χαλιά ανέρχεται στις 17.980 ευρώ με ΦΠΑ.

Διαβάστε το σχετικό έγγραφο ΕΔΩ.

Τι γράφει η στήλη ''Big Mouth''

– Έπεσε η θερμοκρασία και φαίνεται πως στο υπουργείο Τουρισμού ετοιμάζονται για τον χειμώνα. Φυσικά, υπάρχει και μια άλλη ανάγνωση, ότι ο Έλληνας Μπετόβεν ή Μότσαρτ, που δεν είναι άλλος από τον ταλαντούχο σύζυγο της υπουργού Όλγας, Μίνωα Μάτσα, δεν θα μπορούσε να περπατά σ’ αυτά τα τρισάθλια χαλιά που είχε αφήσει φεύγοντας από το Τουρισμού ο Κικίλιας. Γιατί τα γράφω όλα αυτά; Μα πολύ απλά γιατί ψάχνοντας στη Διαύγεια, αλίευσα μια απόφαση απευθείας ανάθεσης, προς τη γνωστή και μη εξαιρετέα Δέσποινα Μοιραράκη, για την αγορά δύο χαλιών για τις ανάγκες του γραφείου της υπουργού. Όπως διαβάζω, πρόκειται για ένα χειροποίητο χαλί, περσικό ΝΑΙΝ, από μαλλί και μετάξι, σε μπλε χρώμα φόντου, με κεντρική ροζέτα και γωνίες και διαστάσεις 4,30Χ3,03=13,03 τμ². Και ένα δεύτερο, επίσης χειροποίητο χαλί, περσικό ΝΑΙΝ, μαλλί και μετάξι, με επαναλαμβανόμενο σχέδιο σε λευκό φόντο και μπλε μπορντούρα. Διαστάσεις 3,60Χ2,77=9,97 τμ². Η τιμή γι’ αυτά τα δύο χαλιά ανέρχεται στις 17.980 ευρώ με ΦΠΑ. Σε άλλες εποχές και αν δεν υπήρχε ο Μάτσας, είμαι σίγουρος ότι η υπουργός Κεφαλογιάννη θα αγόραζε υφαντά από τα Ανώγεια. Ωστόσο, δεν μπορεί ένας τόσο μεγάλος δημιουργός να αφήνει ακόμη και τις πατημασιές του σε χωριάτικα κιλίμια.

Διαβάστε αναλυτικά τι γράφει η στήλη «Big Mouth» σήμερα ΕΔΩ.