Την ακαδημαϊκή του πορεία συνεχίζει και στην Ευρώπη ο Κώστας Μπακογιάννης μετά τα μαθήματα στο Harvard την περασμένη άνοιξη.

Σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, ο πρώην δήμαρχος αυτόν τον καιρό διδάσκει στο πανεπιστήμιο του Βερολίνου. Παράλληλα, εργάζεται σε γνώριμο για εκείνον αντικείμενο, καθώς το να είναι σύμβουλος επιχειρήσεων προηγούταν από την αγάπη του για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ωστόσο επειδή αυτή η αγάπη μένει αθεράπευτη, ο Κώστας Μπακογιάννης συνεχίζει να κάνει δημιουργική αντιπολίτευση στον Δήμο Αθηναίων, συμμετέχοντας ενεργά στα Δημοτικά Συμβούλια.

Τι αναφέρει το Big Mouth 

– Κι αν δεν κρατάει το τιμόνι του μεγαλύτερου δήμου της χώρας, τι; Ο Κώστας Μπακογιάννης μετά τη λήξη της θητείας του βρέθηκε στις ΗΠΑ, όπου και δίδαξε στο Harvard την περασμένη άνοιξη. Η ακαδημαϊκή πορεία δεν σταμάτησε, όμως, εκεί. Αυτόν τον καιρό, όπως μαθαίνω, διδάσκει στο πανεπιστήμιο του Βερολίνου, όπως αποκάλυψε ο ίδιος, όπου και πηγαινοέρχεται. Παράλληλα, εργάζεται σε γνώριμο για εκείνον αντικείμενο. Το να είναι σύμβουλος επιχειρήσεων είναι κάτι που έκανε πριν τον μαγνητίσει η μεγάλη του αγάπη, η τοπική αυτοδιοίκηση. Κι επειδή αυτή η αγάπη μένει αθεράπευτη, συνεχίζει να κάνει δημιουργική αντιπολίτευση στον Δήμο Αθηναίων, συμμετέχοντας ενεργά στα Δημοτικά Συμβούλια.