Την επαναφορά του Στέφανου Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ «με δόξα και τιμή» βλέπει η Θεοδώρα Τζάκρη, εξαπολύοντας παράλληλα σφοδρή επίθεση στους εσωκομματικούς αντιπάλους του έκπτωτου προέδρου.

«Μια σειρά σύντροφοι επιχειρούν να τον παραπέμψουν στην Επιτροπή Δεοντολογίας ή να αλλάξουν το καταστατικό για να δημιουργήσουν διαδικαστικά κωλύματα στον κύριο Κασσελάκη. Αυτή δεν είναι μια στάση φαβορί να προσπαθήσουν να πάρουν το ματς στα χαρτιά. Τα στελέχη αυτά θέλουν να κρατήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και αν αυτός κατεδαφιστεί. Είναι μια στρατηγική της παράγκας», δήλωσε η βουλευτής Πέλλας.

*Διαβάστε ακόμα: ΣΥΡΙΖΑ: Ζήτημα ωρών οι ανακοινώσεις Κασσελάκη - Στο επίκεντρο των ζυμώσεων το "πόθεν έσχες" του έκπτωτου προέδρου και οι προϋποθέσεις για τις υποψηφιότητες


«Θέλουν να παραπέμψουν τον κύριο Κασσελάκη σε μια Επιτροπή Δεοντολογίας που απλά επέβαλε μια απλή επίπληξη στον κύριο Σπίρτζη, στέλνοντας το μήνυμα στο εσωτερικό του κόμματος ότι μπορεί κάποιος να αποκαλεί “Γκέμπελς” τον πρόεδρό του. Εκτός αν θέλουν να είναι μια αλά καρτ επιτροπή», πρόσθεσε η κυρία Τζάκρη, ενώ αποκάλυψε ότι θα είναι εβδομάδα ανακοινώσεων για τον έκπτωτο πρόεδρο.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d48aa4j09ekp)