Καθόλου απίθανο δεν θεωρείται να συναντηθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την Κάμαλα Χάρις, στο πλαίσιο του επικείμενου ταξιδιού του στις ΗΠΑ.

*Διαβάστε ακόμα: Κυβέρνηση: "Βλέπει" ότι η αλλαγή ρότας της Γερμανίας στο Μεταναστευτικό θα προκαλέσει ανησυχία σε Έβρο και Ανατολικό Αιγαίο - Αυστηρά μηνύματα Μητσοτάκη, Παναγιωτόπουλου στο Βερολίνο

Σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, το ταξίδι του Αμερικανού πρέσβη στην Αθήνα Τζορτζ Τσούνη στη Νέα Υόρκη, οι εξαιρετικές σχέσεις που αυτός διατηρεί με τον σκληρό πυρήνα των Δημοκρατικών, άρα και με την Κάμαλα, καθώς και η πολυήμερη παραμονή του Κυριάκου Μητσοτάκη στις ΗΠΑ, ενισχύουν το ενδεχόμενο μιας τέτοιας συνάντησης.


Τι αναφέρει η στήλη Big Mouth

Το… όνειρο με τον Μητσοτάκη και την Καμάλα
-Εκεί που έκανα χθες τη δεύτερη φυσιοθεραπεία της ημέρας, αντιλήφθηκα ότι έκλεισα τα μάτια μου και μάλιστα με πήρε και λίγο ο ύπνος, αφού κατάλαβα ότι αυτό που είδα, δεν μπορεί παρά να το είχα δει στον ύπνο μου. Τι είδα; Έναν κύριο, φτυστός ο Μητσοτάκης να τα λέει με μια μελαχρινή κυρία, που ήταν φτυστή η Καμάλα Χάρις. Μιλάμε για υπερατλαντικό όνειρο, αφού κάπου μεταξύ ύπνου και ξύπνιου, αντιλήφθηκα ότι η συνάντηση των δύο έλαβε χώρα σε μια πόλη που έμοιαζε με τη Νέα Υόρκη. Κάπου εκεί ξύπνησα και ανοίγοντας τα γουρλωτά μάτια μου, κατάλαβα ότι όσα είχα δει δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Παρά ταύτα το όνειρο με έβαλε σε σκέψεις, με δεδομένο και το επικείμενο ταξίδι Μητσοτάκη στις ΗΠΑ. Για παράδειγμα σκέφτηκα ότι εδώ και μια εβδομάδα βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα Τζορτζ Τσούνης, ο οποίος διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον σκληρό πυρήνα των Δημοκρατικών, άρα και με την Καμάλα. Σκέφτηκα λοιπόν ότι θα ήθελε να κάνει ένα προεκλογικό δώρο στη Χάρις, μια συνάντηση με τον Έλληνα πρωθυπουργό. Ωστόσο αν γίνει κάτι τέτοιο θα το μάθουμε την τελευταία στιγμή. Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων σπεύδω να σας πω ότι συνδύασα το όνειρο με την πολυήμερη παραμονή του αρχηγού Κυριάκου στις ΗΠΑ και από τον συνδυασμό μου προέκυψε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Το να συναντηθούν ο Έλληνας πρωθυπουργός με την υποψήφια πρόεδρο των ΗΠΑ.

*Διαβάστε ολόκληρη τη στήλη Big Mouth του powergame.gr εδώ