Την ώρα που οι εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ είναι συνεχείς, ορισμένα στελέχη και βουλευτές του κόμματος βλέπουν τον Αλέξη Τσίπρα ως «σανίδα σωτηρίας».

Ωστόσο, σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, οι δημοσκοπικές μετρήσεις για τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ «σπάνε τα κοντέρ» σε ό,τι αφορά, όμως, «τις αρνητικές γνώμες γι’ αυτόν».

Διαβάστε ακόμα: Αλέξης Τσίπρας: Με την Μπέττυ Μπαζιάνα και τα παιδιά τους στο Άμστερνταμ (Δείτε βίντεο)

Και αυτό, γιατί είναι δύσκολο να ξεχαστούν από πολλούς τα έργα και οι ημέρες της κυβέρνησής του, καθώς και η εκλογική κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ επί ημερών του.

Γνωρίζοντας, λοιπόν, την κατάσταση, ο Αλέξης Τσίπρας απέχει από τα πολιτικά δρώμενα.

Τι γράφει η στήλη «Big Mouth»

Μια άλλη ενδιαφέρουσα πτυχή είναι η περιβόητη δημοφιλία του άφαντου Αλέξη Τσίπρα. Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και της καρδιάς μας εμφανίζεται από ορισμένους οπαδούς, στελέχη, βουλευτές, αλλά και κάποιους επιχειρηματίες ως η σανίδα σωτηρίας του κόμματος, ως ο επόμενος Μεσσίας για την Κεντροαριστερά και δεν συμμαζεύεται. Λοιπόν, σας λέω ότι οι μετρήσεις για τον Αλέξη σπάνε τα κοντέρ σε ό,τι αφορά τις αρνητικές γνώμες γι’ αυτόν! Δεν ξεχνιούνται ούτε τα έργα και οι ημέρες της κυβέρνησής του ούτε η εκλογική κατάρρευση επί ημερών του ούτε ο τρόπος που εγκατέλειψε το καράβι. Τα ξέρει αυτά ο πρώην πρόεδρος και αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους που απέχει από τα πολιτικά δρώμενα

Διαβάστε αναλυτικά τι γράφει η στήλη «Big Mouth» σήμερα ΕΔΩ