Προς αναβολή οδεύει η σχεδιαζόμενη εκδήλωση του Ιδρύματος Καραμανλή, σύμφωνα με το Big Mouth του powergame.gr. Και παρόλη τη κουβέντα που έχει γίνει κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο τα 50 χρόνια από την ίδρυση της ΝΔ να εορταστούν στα 51…

Να σημειωθεί ότι με βάση τον αρχικό προγραμματισμό, θα επρόκειτο για μια εκδήλωση στην οποία θα προσκαλούνταν για να μιλήσουν ξένοι ηγέτες. Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με τη στήλη, ο Αχιλλέας Καραμανλής είχε συμφωνήσει προκειμένου να προσκληθούν ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ και ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ, βάζοντας σε προτεραιότητα τον πρώτο. Επειδή, όμως, μέχρι στιγμής δεν έχει απαντήσει ο Γιούνκερ, δεν αποκλείεται να αναβληθεί το event.

Τι αναφέρει το Big Mouth

– Πολλή κουβέντα έχει γίνει κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα για τη σχεδιαζόμενη εκδήλωση του Ιδρύματος Καραμανλή με αφορμή την ίδρυση της ΝΔ, την είσοδο της Ελλάδας στην ΕΕ και αλλά συμβολικά και μεγάλα που φέρουν την πολιτική σφραγίδα του Εθνάρχη. Με βάση τον αρχικό προγραμματισμό, θα επρόκειτο για μια εκδήλωση στην οποία θα προσκαλούνταν για να μιλήσουν ξένοι ηγέτες, με δεδομένο ότι δεν έχει και τόση αξία να μιλήσει για τον Καραμανλή, είτε ο ανιψιός του της Ραφήνας, είτε ο Προκοπής ο Παυλόπουλος. Στο πλαίσιο αυτό, ο Αχιλλέας Καραμανλής μαθαίνω ότι είχε συμφωνήσει προκειμένου να προσκληθούν ο Γιούνκερ και ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, Ολάντ, βάζοντας σε προτεραιότητα τον πρώτο. Επειδή, όμως, μέχρι στιγμής δεν έχει απαντήσει ο Γιούνκερ, δεν αποκλείω να αναβληθεί το event, αφού δεν υπάρχει λόγος να πραγματοποιηθεί μια εκδήλωση για να μαζευτούν όσοι μισούν τον Μητσοτάκη και να τον δουν από κοντά. Επομένως, κρατήστε την πληροφορία ότι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο τα 50 χρόνια από την ίδρυση της ΝΔ να εορταστούν στα 51, Θεού (πάντα) θέλοντος και καιρού επιτρέποντος.