Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις, μετά την αποκάλυψη της στήλης Big Mouth του powergame.gr, σχετικά με την προμήθεια χαλιών, αξίας 17.980 ευρώ, από τη Δέσποινα Μοιραράκη, στην οποία προέβη το υπουργείο Τουρισμού.

Υπενθυμίζεται πως, όπως φαίνεται από την απόφαση που δημοσιεύθηκε στη Διαύγεια, το υπουργείο Τουρισμού προχώρησε σε απευθείας ανάθεση προς τη γνωστή επιχειρηματία, Δέσποινα Μοιραράκη, για την αγορά δύο περσικών χαλιών μεγάλης αξίας.

Διαβάστε το σχετικό έγγραφο ΕΔΩ.

Μάλιστα, το υπουργείο εξέδωσε χθες και σχετική ανακοίνωση, στην οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρεται πως η ανανέωση «κρίθηκε απαραίτητη» και πως «έγινε με απόλυτη διαφάνεια».

Διαβάστε ακόμα: Ετοιμάζονται για τον χειμώνα στο υπουργείο Τουρισμού - Περσικά χαλιά αξίας... 17.980 ευρώ από τη Μοιραράκη αγόρασε η Κεφαλογιάννη (Δείτε την απόφαση)

Όμως, όπως αναφέρει σήμερα η στήλη Big Mouth, με αυτή την κίνηση «δεν έσβησε η φωτιά», αλλά αντίθετα «τη φούντωσαν περισσότερο».

Το θέμα, λοιπόν, - σύμφωνα πάντα με τη στήλη- είναι αρκετά πιθανό να απασχολήσει σήμερα και την κεντρική κυβέρνηση. Μάλιστα, όπως αναφέρει το Big Mouth, «αν ήταν άλλες εποχές», θα ήταν αρκετά πιθανή ακόμη και η καρατόμηση της υπουργού Τουρισμού, Όλγας Κεφαλογιάννη, καθώς οι «αγορές» αυτές, κινούνται προς την εντελώς αντίθετη κατεύθυνση από εκείνη που επιβάλλει η περίοδος.

Οπότε, δεν είναι απίθανο να… «δούμε ένα δυνατό τράβηγμα στο αυτί της Κεφαλογιάννη», -όπως αναφέρει και η στήλη- «αν και το γενικότερο κλίμα, κάπως τη θωρακίζει».

Τι γράφει σήμερα το Big Mouth

-Ομολογώ ότι δεν περίμενα τις τόσο ραγδαίες εξελίξεις, όταν αποφάσιζα να αποκαλύψω (γιατί πάλι εδώ το αποκαλύψαμε) για τα χαλιά της Όλγας Κεφαλογιάννη. Το όλο θέμα έλαβε τεράστια διάσταση με το υπουργείο Τουρισμού, να προχωρά σε μια ανακοίνωση σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Δυστυχώς όχι μόνο δεν πέτυχαν τον στόχο τους που προφανώς και ήταν να σβήσουν τη φωτιά που τους άναψα προχθές, αλλά απεναντίας τη φούντωσαν περισσότερο. Έτσι βραδιάτικα η υπουργός Όλγα, στέρησε για λίγο την ηρεμία από τον Έλληνα Μπετόβεν, Μίνωα Μάτσα (και υιό) και ασχολούνταν με τα πεζά της πολιτικής και τον Πολάκη. Επειδή όμως η φωτιά που ανάψαμε επεκτάθηκε έχω την αίσθηση ότι το όλο θέμα θα απασχολήσει σήμερα και την κεντρική κυβέρνηση. Μάλιστα αν ήταν άλλες εποχές δεν θα απέκλεια ακόμη και την καρατόμηση της υπουργού Όλγας, αφού όπως και να το κάνουμε τα χαλιά της Μοιραράκη και τα υπόλοιπα που έσπευσε να ψωνίσει, έχω την αίσθηση ότι κινούνται προς την εντελώς αντίθετη κατεύθυνση από εκείνη που επιβάλλει η περίοδος. Για όλους αυτούς τους λόγους δεν αποκλείω να δούμε ένα δυνατό τράβηγμα στο αυτί της Κεφαλογιάννη, αν και το γενικότερο κλίμα (και θα αποφύγω να επεκταθώ επ΄ αυτού) κάπως τη θωρακίζει. Σε κάθε περίπτωση και επειδή η σύζυγος του Έλληνα Μπετόβεν, θαύμαζε και εξακολουθεί να θαυμάζει τον Καραμανλή της Ραφήνας, κατάλαβα ότι από τον γενικότερο θαυμασμό εξαίρεσε το δόγμα του προέδρου περί «σεμνότητας και ταπεινότητας».

Διαβάστε αναλυτικά τι γράφει η στήλη «Big Mouth» σήμερα ΕΔΩ.