Συνεχίζεται η άγρια κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Γιάννη Ραγκούση και τη Θεοδώρα Τζάκρη, με αφορμή τη στήριξη του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Κατερίνα Νοτοπούλου, η οποία κατηγόρησε τον Στέφανο Κασσελάκη για bullying σε βάρος της.

Ειδικότερα, ο Γιάννης Ραγκούσης προχώρησε χθες σε νέα καταγγελία για bullying από τον Στέφανο Κασσελάκη κατά στελέχους  του ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνοντας πως «πιστέυει τη Νοτοπούλου» για τις καταγγελίες της περί bullying από τον Στέφανο Κασσελάκη και συνέχισε, αναφέροντας πως: «Όχι μόνο πιστεύω τη Νοτοπούλου, αλλά να ειδοποιήσω ότι δεν είναι η μόνη που το υπέστη».

Διαβάστε ακόμα: Η Νοτοπούλου αποκάλυψε sms Κασσελάκη: Έδινα συνέντευξη και μου έστελνε μηνύματα να τον εκθειάζω - Είναι θρασύδειλος

«Σε συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας γυναίκα στέλεχος έβαλε τα κλάματα για το γεγονός ότι υπέστη χυδαιότατο bullying ως εργαζόμενη για τον τομέα δράσης της, μέσα στο γραφείο της. Και αυτό έγινε πριν από 1-2 μήνες, μπροστά και ο κ. Κασσελάκης» δήλωσε συγκεκριμένα ο Γιάννης Ραγκούσης.

Θεοδώρα Τζάκρη: ''Δεν υπάρχει μεγαλύτερο από να σου πουν φύγε και μην εκλεγείς''

Απαντώντας, λοιπόν, σήμερα στις καταγγελίες του Γιάννη Ραγκούση, η Θεοδώρα Τζάκρη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, τόνισε πως: «Το να μιλάει ο κ. Ραγκούσης για bullying με ξεπερνά, ξέρει αυτός», ενώ υποστήριξε ότι αυτός που δέχεται bullying είναι ο Στέφανος Κασσελάκης, λέγοντας πως: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερο από να σου πουν φύγε και μην εκλεγείς ξανά» . «Από πότε η πολιτική παρότρυνση σε εκλεγμένη βουλευτή σημαίνει bullying; Γιατί έχουμε χάσει το νόημα των λέξεων» συμπλήρωσε η ίδια.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4a1bgelkhk9)

Γιάννης Ραγκούσης: ''Δεν έχω δεχθεί ποτέ τέτοια λάσπη και δεν θα το επιτρέψω''

Κληθείς να σχολιάσει τις αναφορές της κ. Τζάκρη, ο Γιάννης Ραγκούσης που ήταν καλεσμένος σήμερα σε εκπομπή του ΑΝΤ1, είπε: «Τέτοια λάσπη σε όλη μου τη ζωή δεν την έχω "φάει". Δεν έχω δεχθεί ποτέ τέτοια λάσπη και δεν θα το επιτρέψω, θα την επιστρέψω και θα φροντίσω να τιμωρηθεί σε όλα τα επίπεδα. Απλά και νηφάλια, την καλώ να πει δημόσια τι εννοεί. Δεν υπάρχει τέτοιος ισχυρισμός και δεν θα μπορέσει να πει τίποτα. Αυτή την λάσπη της κ. Τζάκρη και το γεγονός ότι διανοήθηκε να εκτοξεύσει εναντίον μου τέτοια συκοφαντία, όχι θα την επιστρέψω, αλλά θα φροντίσω να τιμωρηθεί» και προανήγγειλε προσφυγή στην Δικαιοσύνη, σε περίπτωση που η κ. Τζάκρη δεν ανακαλέσει τα λεγόμενα της.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4a1dvhcdr41)