Στιγμές ξεκούρασης περνάει τις τελευταίες μέρες μαζί με τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπεθ στην Ιταλία ο Στέφανος Κασσελάκης. Σε αυτά που γνωρίζουμε είναι ότι ο έκπτωτος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σκοπεύει μέχρι αύριο να ανακοινώσει -μέσω Skype- την υποψηφιότητά του για την προεδρία του κόμματος. Εκείνο που δεν μάθαμε και το μαθαίνουμε σήμερα σχετίζεται με τον επόμενο σταθμό που θα βρεθεί το Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, o Στέφανος Κασσελάκης θα παραστεί σε gay γάμο, προφανώς φιλικού ζευγαριού, στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας. Με κάτι τέτοια οι ΣΥΡΙΖΑίοι μπορεί να αρχίσουν να ξανασκέφτονται ότι ο Κασσελάκης απουσιάζει τις πιο κρίσιμες για το κόμμα στιγμές και να του χρεώσουν ότι την ώρα που καίγεται το πελεκούδι στην Αθήνα ο δήθεν κυνηγημένος βολτάρει από το Μιλάνο μέχρι το Άμστερνταμ.

Τι αναφέρει το Big Mouth

– Είναι γνωστό ότι ο πρόεδρος Κασσελάκης περνά κάποιες μέρες ξεκούρασης με τον Τάιλερ στην Ιταλία. Όπως επίσης χθες μάθαμε ότι σκοπεύει μέχρι αύριο να ανακοινώσει -μέσω Skype- την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ. Εκείνο που δεν μάθαμε και το μαθαίνουμε σήμερα σχετίζεται με τον επόμενο σταθμό, για να ακριβολογώ χώρα, πού θα βρεθεί το Σαββατοκύριακο. Ο πρώην (ίσως και μελλοντικός) αρχηγός θα παραστεί (λέει) σε gay γάμο, προφανώς φιλικού ζευγαριού, στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας. Εδώ ταιριάζει το ρητό «σιγά μην αφήσει τον γάμο να πάει για πουρνάρια». Με κάτι τέτοια οι ΣΥΡΙΖΑίοι ενδεχομένως και να ξανασκεφτούν τον αποκλεισμό του, αν και, όπως μαθαίνω, η επικρατούσα άποψη κινείται προς την εντελώς αντίθετη κατεύθυνση. Πάντως, δεν το λες και έξυπνο την ώρα που καίγεται το πελεκούδι στην Αθήνα ο δήθεν κυνηγημένος να βολτάρει από το Μιλάνο μέχρι το Άμστερνταμ. Εκτός κι αν θέλει εν όψει των νέων εσωκομματικών εκλογών να επιβεβαιώσει τον τίτλο του «πολιτικού τουρίστα».