Δημοσιεύθηκε χθες, Πέμπτη 19/09, η απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών, με την οποία κατανέμονται στα κόμματα 15.000.000 ευρώ συνολικά.

*Διαβάστε ακόμα: ΣΥΡΙΖΑ: Καθημερινές πλέον οι σκληρές συγκρούσεις στελεχών - Γεροβασίλη εναντίον Kasselistas για fake διαρροές και Τζάκρη εναντίον Ραγκούση για bullying

Όπως αναφέρει η στήλη Big Mouth του powergame.gr, στο ποσό αυτό περιλαμβάνονται, εκτός από τα χρήματα της κρατικής χρηματοδότησης, και κάτι άλλα που σχετίζονται με τους ερευνητικούς σκοπούς των κομμάτων.


Τι αναφέρει η στήλη Big Mouth

Τα 15 εκατ. ευρώ στα κόμματα
Ένα τσακάλι που έχω και νυχθημερόν ψάχνει και βρίσκει χαρτάκια χθες μ’ ενημέρωσε ότι δημοσιεύθηκε η απόφαση του υπουργείου Εσωτερικών με την οποία κατανέμονται στα κόμματα 15.000.000 ευρώ συνολικά. Στο ποσό αυτό, όπως μου είπε, περιλαμβάνονται, εκτός από τα χρήματα της κρατικής χρηματοδότησης, και κάτι άλλα που σχετίζονται με τους ερευνητικούς σκοπούς των κομμάτων. Για παράδειγμα, είμαι σίγουρος ότι τόσο οι Σπαρτιάτες, αλλά κυρίως αυτοί της Νίκης, το πρώτο που θα κάνουν μόλις πάρουν τα λεφτά είναι να επιμορφώσουν τα στελέχη τους.

Διαβάστε το σχετικό έγγραφο εδώ.

*Διαβάστε ολόκληρη τη στήλη Big Mouth του powergame.gr εδώ