Οριστικό τέλος φαίνεται πως έχει αποφασίσει να δώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην περίοδο της χαλαρότητας που ο κάθε βουλευτής που δεν έχει γίνει υπουργός, βγαίνει και λέει το μακρύ και το κοντό του.

*Διαβάστε ακόμα: ΝΔ: Η “σταγόνα” του Σαλμά που ξεχείλισε το ποτήρι και το μήνυμα της διαγραφής - Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου

Σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, αυτό ακριβώς είναι το μήνυμα που θέλει να στείλει ο πρωθυπουργός από τη Νέα Υόρκη, με τη διαγραφή Σαλμά, στους γκρινιάρηδες που άρχισαν να πολλαπλασιάζονται.

Όπως όλα δείχνουν, ο πρόεδρος Μητσοτάκης, αν και για κάποιους μπορεί να επέδειξε μεγαλύτερη ανοχή απ’ ό,τι θα έπρεπε, πλέον δεν έχει καμία (μα απολύτως καμία) διάθεση να καταστήσει εαυτόν όμηρο, των κάθε λογής πικραμένων και κατατρεγμένων της ΝΔ.


Τι αναφέρει η στήλη Big Mouth

Πήρε τ΄ όπλο ο Μητσοτάκης
-Όλα αυτά πιστέψτε με έχουν ελάχιστη σημασία μπροστά στο μήνυμα που στέλνει η διαγραφή Σαλμά και δη από τη Νέα Υόρκη. Αν κατάλαβα καλά, ο πρόεδρος Μητσοτάκης, έχει αποφασίσει να δώσει (οριστικά) τέλος στην περίοδο της χαλαρότητας που ο κάθε βουλευτής που δεν έχει γίνει υπουργός, βγαίνει και λέει το μακρύ και το κοντό του. Και επειδή οι γκρινιάρηδες άρχισαν να πολλαπλασιάζονται, φαντάζομαι ότι το μήνυμα του Σαββάτου, είχε πολλαπλούς αποδέκτες. Ωστόσο, έχω την αίσθηση ότι κάπως καθυστέρησε ο αρχηγός Κυριάκος, με αποτέλεσμα η ανοχή που επέδειξε να εκληφθεί ως αδυναμία. Όσοι εκ των γαλάζιων βουλευτών εξακολουθήσουν να κάνουν πολιτική προτάσσοντας το θυμικό, οφείλουν να γνωρίζουν ότι θα έχουν την τύχη του Σαλμά. Όχι τίποτα άλλο, ο πρόεδρος Μητσοτάκης, δεν δείχνει καμία (μα απολύτως καμία) διάθεση να καταστήσει εαυτόν όμηρο, των κάθε λογής πικραμένων και κατατρεγμένων της ΝΔ.

*Διαβάστε ολόκληρη τη στήλη Big Mouth του powergame.gr εδώ