Στην πρόσφατα διαμορφωμένη Πλατεία Ολυμπιακής Αεροπορίας, και συγκεκριμένα κάτω από το εμβληματικό Boeing 727-200, αλλά και με τη μουσική συντροφιά της Μπέσσυ Αργυράκη, τα μέλη των ΚΑΠΗ του δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης διασκέδασαν, χόρεψαν και γιόρτασαν την Παγκόσμια Ημέρας Ηλικιωμένων.

Ο δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, στον σύντομο χαιρετισμό του έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο πόσο σημαντική είναι στη ζωή του καθενός η παρουσία τους και τόνισε ότι «στα μάτια τους βλέπουμε τους δικούς μας παππούδες και γιαγιάδες, τις μαμάδες και τους πατεράδες, τους φίλους μας, τους γείτονες, τους ανθρώπους που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν σε αυτή την πόλη, εργάστηκαν, ονειρεύτηκαν και δημιούργησαν. Τους ευχαριστούμε για όσα μας έχουν προσφέρει και συνεχίζουν να μας προσφέρουν, καθώς μας εμπνέουν καθημερινά με τη σοφία και τη ζωντάνια τους».

Δείτε την ανάρτηση του δημάρχου Ελληνικού - Αργυρούπολης:

«Φςςςς… Boeing! Και το κέφι απογειώθηκε… Με αφορμή την επικείμενη Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, τιμήσαμε και φέτος τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου μας, διοργανώνοντας αυτή τη φορά ένα ξέφρενο πάρτι κάτω από τα φτερά του ιστορικού αεροπλάνου Boeing 727-200 στην εμβληματική Πλατεία Ολυμπιακής Αεροπορίας που δημιουργήσαμε πρόσφατα στο Ελληνικό. Υπό τη μουσική συντροφιά της ταλαντούχας και αγαπημένης Μπέσσυ Αργυράκη, τα μέλη των ΚΑΠΗ μάς θύμισαν τι σημαίνει νιάτα σε όλες τις ηλικίες, αφού χόρεψαν ασταμάτητα και το διασκέδασαν με την καρδιά τους!



Στα μάτια τους βλέπουμε τους δικούς μας παππούδες και γιαγιάδες, τις μαμάδες και τους πατεράδες, τους φίλους μας, τους γείτονες, τους ανθρώπους που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν σε αυτή την πόλη, εργάστηκαν, ονειρεύτηκαν και δημιούργησαν. Τους ευχαριστούμε για όσα μας έχουν προσφέρει και συνεχίζουν να μας προσφέρουν.
Ιδιαίτερη νότα στην εκδήλωση έδωσε η εκπληκτική κυπριακή κουζίνα με εδέσματα, προσφορά του φίλου επιχειρηματία Ανδρέα Χριστοδουλίδη και της Zela Aviation, κάνοντας τη βραδιά ακόμα πιο ξεχωριστή.
Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά!
Γιάννης Κωνσταντάτος, Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρουπολης».