Νυχτοπερπάτησε το βράδυ της Τρίτης 24/09 ο Αλέξης Τσίπρας, μετά τη βράβευσή του στην Τεχνόπολη για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

*Διαβάστε ακόμα: Αλέξης Τσίπρας: Εκδήλωση - μήνυμα στον Κασσελάκη με παρόντες πολλούς βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ - Αγκαλιά... χρίσμα στον Φάμελλο ενόψει εσωκομματικών

Ειδικότερα, ο τέως πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πήγε για ένα ποτό στο γνωστό συριζαίικο Musique παρέα με το ζεύγος του μπάρμπα Αλέκου Φλαμπουράρη και τον επί χρόνια συνεργάτη του, Μιχάλη Καλογήρου.

Σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, στον ίδιο χώρο απολάμβανε το ποτό του, παρέα με ένα φίλο του, ο έκπτωτος από τον Κασσελάκη, πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος.

Οι πληροφορίες που θέλουν τον τελευταίο να έμαθε ότι πήγε στο συγκεκριμένο στέκι ο Τσίπρας και πήγε για να συντηρήσει τον μύθο του εκλεκτού ελέγχονται ως ανακριβείς, ωστόσο σε κάθε περίπτωση δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε ότι ο Φάμελλος προσδοκά έστω και στη χλιαρή στήριξη του πρώην πρωθυπουργού.

Την ίδια ώρα, όπως αναφέρει η ίδια στήλη, ο έκπτωτος Κασσελάκης ήταν στο Ηρώδειο, όπου μαζί με τον Τάιλερ παρακολούθησε την παράσταση που είχε χθες το βράδυ ο Δελαπόρτας για τους ηθοποιούς.


Τι αναφέρει η στήλη Big Mouth

Η παρέα του Αλέξη στο Musique
Μετά την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην «Τεχνόπολη, ο Τσίπρας πήρε το βραβείο και πήγε για ένα ποτό στο γνωστό συριζαίικο Musique παρέα με το ζεύγος του μπάρμπα Αλέκου Φλαμπουράρη και τον επί χρόνια συνεργάτη του, Μιχάλη Καλογήρου. Εντελώς τυχαία (υποθέτω) στον ίδιο χώρο απολάμβανε το ποτό του, παρέα με ένα φίλο του, ο έκπτωτος από τον Κασσελάκη, πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος. Οι πληροφορίες που θέλουν τον τελευταίο να έμαθε ότι πήγε στο συγκεκριμένο στέκι ο Τσίπρας και πήγε για να συντηρήσει τον μύθο του εκλεκτού ελέγχονται ως ανακριβείς. Σε κάθε περίπτωση δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε ότι ο Φάμελλος προσδοκά έστω και στη χλιαρή στήριξη του πρώην πρωθυπουργού. Κάτι σαν τον χθεσινοβραδινό χλιαρό χαιρετισμό που είχαν οι δύο άνδρες.

tsipras
famellos_musique


Στο Ηρώδειο ο Κασσελάκης
Την ίδια ώρα, ο έκπτωτος Κασσελάκης ήταν στο Ηρώδειο. Πήγε να παρακολούθησε (μαζί με τον Τάιλερ που δεν καταλαβαίνει τίποτα) την παράσταση που είχε χθες το βράδυ ο Δελαπόρτας για τους ηθοποιούς! Επειδή η σχετική πληροφορία μου έφτασε αργά το βράδυ, δεν κατάφερα να μάθω περισσότερα. Γι’ αυτό θα συντονιστώ σήμερα είτε στον Λιάγκα, είτε στη Καινούργιου για να μάθω περισσότερα.

kasselakis_sto_irwdeio

*Διαβάστε ολόκληρη τη στήλη Big Mouth του powergame.gr εδώ