Πολλοί είναι οι κακόπιστοι που κατηγορούν τον Δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα, ότι δεν ασχολείται με τα του Δήμου του και ασχολείται μόνο με τη διεκδίκηση της προεδρίας του ΠΑΣΟΚ.

*Διαβάστε ακόμα: Τα νυχτοπερπατήματα Τσίπρα στο Musique με γνωστή παρέα, οι προσδοκίες του Φάμελλου και η παράσταση που παρακολούθησε ο Κασσελάκης στο Ηρώδειο

Ωστόσο, όπως αναφέρει η στήλη Big Mouth του powergame.gr, μια σειρά από αποφάσεις της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων, της οποίας Διευθύνων Σύμβουλος της είναι ο Γιάννης Γεώργιζας, καταδεικνύουν το ακριβώς αντίθετο από αυτό που κατηγορούν τα συντρόφια του, τον δήμαρχο.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει η ίδια στήλη, ψάχνοντας κανείς στη Διαύγεια, θα βρει μια σειρά από απευθείας αναθέσεις του Διευθύνοντος Συμβούλου, που πιθανότατα έχουν ως στόχο να ξεπεραστούν τα γραφειοκρατικά και να γίνει πιο γρήγορα η δουλειά.

Για παράδειγμα, όπως αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth, στις 19.9.2024 δημοσιεύθηκε η απόφαση για την παροχή υπηρεσιών εκτέλεσης μουσικού έργου του συγκροτήματος Locomondo, που έγινε προχθές την Κυριακή, στην οδό Αθηνάς, για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Χωρίς Αυτοκίνητο από το This Is Athens – City Festival.

Η απευθείας ανάθεση έγινε στον Νίκο Μουρατίδη και το κόστος της ανέρχεται στα 14.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ και η διάρκεια μέχρι σήμερα στις 25.09.2024.

Επίσης, η τεχνική υποστήριξη της συναυλίας των Locomondo διατέθηκε μέσω της διαδικασίας της απευθείας ανάθεσης στον Νίκο Πηλίδη, με το κόστος της να ανέρχεται στα 13.500 πλέον ΦΠΑ και η διάρκεια της μέχρι τις 25.09.


Τι αναφέρει η στήλη Big Mouth

Οι απευθείας αναθέσεις της Ε.Α.Τ.Α. του Δήμου Αθηναίων
Κάτι κακόπιστοι που δεν έχουν επιχειρήματα, νυχθημερόν κατηγορούν αυτό τον καλό και πάνω απ’ όλα συμπαθή δήμαρχο Αθηναίων, ότι δεν ασχολείται με τα του Δήμου. Προφανώς, όλοι αυτοί (οι κακόπιστοι) δεν έχουν μπει στον κόπο να ψάξουν ούτε καν να σερφάρουν, γιατί φοβούνται ότι θα βρεθούν αντιμέτωποι με μια πραγματικότητα που δεν τους βολεύει. Το ψαχτήρι μου, ακούγοντας όλα αυτά τα περίεργα για τον Δούκα (που απειλεί ευθέως τον Ανδρουλάκη) εντόπισε μια σειρά από αποφάσεις της Εταιρείας Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων, της οποίας Διευθύνων Σύμβουλος της είναι ο Γιάννης Γεώργιζας, η οποία (εταιρεία) καταδεικνύει το ακριβώς αντίθετο από αυτό που κατηγορούν τα συντρόφια του, τον δήμαρχο. Η εταιρεία έχει ως πρωταρχικό ρόλο να καταστεί η Αθήνα ιδανικός προορισμός για κατοίκους, επισκέπτες, επαγγελματίες και επενδυτές.

Η συναυλία των Locomondo
Αλιεύοντας στη Διαύγεια, ο άνθρωπος μου εντόπισε μια σειρά από απευθείας αναθέσεις του Διευθύνοντος Συμβούλου. Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, σπεύδω να επισημάνω ότι η λογική της απευθείας ανάθεσης, είναι μια και μόνη. Να ξεπεραστούν τα γραφειοκρατικά, προκειμένου να γίνει όσο το δυνατόν πιο σύντομα η δουλειά. Για παράδειγμα στις 19.9.2024 δημοσιεύθηκε η απόφαση για την παροχή υπηρεσιών εκτέλεσης μουσικού έργου του συγκροτήματος «Locomondo», που έγινε προχθές την Κυριακή, στην οδό Αθηνάς, για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Χωρίς Αυτοκίνητο από το This Is Athens – City Festival. Η απευθείας ανάθεση έγινε στον Νίκο Μουρατίδη και το κόστος της ανέρχεται στα 14.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ και η διάρκεια μέχρι σήμερα στις 25.09.2024. Επίσης, για την τεχνική υποστήριξη της συναυλίας των locomondo, διατέθηκε μέσω της διαδικασίας της απευθείας ανάθεσης στον Νίκο Πηλίδη, με το κόστος της να ανέρχεται στα 13.500 πλέον ΦΠΑ και η διάρκεια της μέχρι τις 25.09.

*Φωτογραφία: NDPPHOTO / NDP PHOTO
*Διαβάστε ολόκληρη τη στήλη Big Mouth του powergame.gr εδώ