Στο Ηρώδειο βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (24/9) ο Στέφανος Κασσελάκης για να παρακολουθήσει συναυλία αφιερωμένη στη μουσική και τα τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου, που διοργάνωσε το Ταμείο Αλληλοβοήθειας του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών.

Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνοδευόταν από τον σύζυγό του Τάιλερ Μακμπέθ και έκατσε δίπλα στη Ζωή Κωνσταντοπούλου, με την οποία αντάλλαξε θερμή χειραψία.

kasselakis_konstantopoulou_irodeio

kasselakis_makbeth_irodeio

Πρωτίστως και πριν καθίσει στη θέση του, τα φλας των φωτογράφων άστραψαν όταν χαιρέτησε τη Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου. Σε φωτογραφία ο Στέφανος Κασσελάκης φαίνεται να σφίγγει με τα δυο του χέρια, το δεξί της χέρι κι εκείνη να του μιλάει.

kasselakis_liani_irodeio1

Υπενθυμίζεται πως η ίδια είχε εκφραστεί θετικά για τον κύριο Κασσελάκη, στο παρελθόν και συγκεκριμένα, λίγο μετά την περσινή εκλογή του, στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως είχε πει τον Οκτώβριο του 2023, στο Mega: «Μου φαίνεται συμπαθής ο Στέφανος Κασσελάκης. Η χώρα πρέπει να απαλλαγεί από φθαρμένα πρόσωπα. Θα τον συμβούλευα να μελετήσει τη σκηνική παρουσία του Ανδρέα και την εξωτερική του πολιτική».