Με αφορμή τις αντιδράσεις που έχουν ξεσπάσει με τη σάτιρα του Μάρκου Σεφερλή για τα non binary άτομα, στην τελευταία του παράσταση, λάδι στη "φωτιά" έρχεται να ρίξει ακόμη μία αποκάλυψη του Big Mouth του powergame.gr, για οικογενειακή "απόδραση" του Κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ, Θάνου Πλεύρη.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του Big Mouth, ο Μάρκος Σεφερλής ευχαρίστησε από μικροφώνου τον Πλεύρη για την παρουσία του, λαμβάνοντας μάλιστα και χειροκρότημα από το κοινό, ενώ οι κακές γλώσσες λένε ότι ο Θάνος απόλαυσε ειδικά το σκετς του Σεφερλή για το ΝΕΜΟ και τον σχολιασμό για το non binary.

Τι αναφέρει το Big Mouth


-Μέσα σε όλα, φίλοι μου με ενημέρωσαν για την έξοδο του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ, Θάνου Πλεύρη, την Παρασκευή. Δεν ήταν καθόλου τυχαία με βάση τη συζήτηση των ημερών. Με τη γυναίκα του, Λένα, και τα δύο του παιδιά παρακολούθησαν την παράσταση του Μάρκου Σεφερλή. Αυτή που έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια στις πρωινές εκπομπές. Ο Πλεύρης σε όποιον τον ρωτούσε δήλωνε ότι τα παιδιά του είναι φαν και απλά βγαίνουν ως οικογένεια.

Δεν πέρασε απαρατήρητο, όμως, ότι ο Μάρκος Σεφερλής ευχαρίστησε από μικροφώνου τον Πλεύρη για την παρουσία του, λαμβάνοντας μάλιστα και χειροκρότημα από το κοινό. Οι κακές γλώσσες λένε ότι ο Θάνος απόλαυσε ειδικά το σκετς του Σεφερλή για το ΝΕΜΟ και τον σχολιασμό για το non binary και ανανέωσε το ραντεβού του για την παράσταση του χειμώνα. Τώρα, εάν βγήκε για οικογενειακή βόλτα ή εάν έστειλε σαφές μήνυμα ότι συμφωνεί με όσα λέει ο Μάρκος στην παράσταση, δεν χρειάζεται ευφυΐα για να το φανταστούμε.