Σκέψεις να μην δώσουν το «παρών» στην γιορτή της Ρηγίλλης για τα 50 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας φαίνεται πως κάνουν ο Κώστας Καραμανλής και ο Αντώνης Σαμαράς, κάτι που τελικά φαίνεται πως θα αποφασίσουν την επόμενη εβδομάδα. Και ο λόγος, σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του Powergame.gr, δεν είναι άλλος από την παρουσία στην επέτειο δύο ανθρώπων: του Άκη Σκέρτσου και του Αλέξη Πατέλη.

Σύμφωνα, δε, με τη στήλη, ο Μεσσήνιος δεν φαίνεται να ξεχνά τα πανηγύρια των δύο συνεργατών του Μητσοτάκη μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την ισότητα στο γάμο, φτάνοντας ενδεχομένως και στο σημείο της... εμμονής, την ώρα που και ο Καραμανλής φέρεται πλέον να μιλά άσχημα σε βάρος του Μητσοτάκη, χειρότερα ακόμα και από τον Σαμαρά. Όπως φαίνεται, οι δύο πρώην πρωθυπουργοί εξακολουθούν να διακατέχονται από έναν ιδιαίτερο... εκνευρισμό. 

Τι αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth

Κάτι μου λέει ότι ο Καραμανλής ο Β’ και ο Σαμαράς ο Α’, ο ένας και μοναδικός, σκέφτονται σοβαρά να μην ανταποκριθούν στο κάλεσμα του προέδρου Μητσοτάκη, για να γιορτάσουν από κοινού τα 50 χρόνια από την ίδρυση της ΝΔ. Οι δύο θα αποφασίσουν την επόμενη εβδομάδα, γιατί, όπως μου έλεγαν κάτι συνομιλητές τους, τους πέφτει βαρύ να βρεθούν έστω και καταμεσής του δρόμου της οδού Ρηγίλλης και να γιορτάσουν την ιστορική στιγμή παρέα (όπως μου έλεγε ο ίδιος καλός άνθρωπος) με τον Σκέρτσο και τον Πατέλη. Μάλιστα, ο πρόεδρος της καρδιάς μας, που πάντα έχει τον καλό λόγο στα χείλη του για τους δύο συνεργάτες του Κυριάκου, δεν λέει να ξεχάσει (μιλάμε περί κανονικής εμμονής) τα πανηγύρια των δύο μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την ισότητα στο γάμο παρέα με την Πρόεδρο Σακελλαροπούλου. Ο δε Καραμανλής εσχάτως μαθαίνω ότι έχει αρχίσει να μιλάει χειρότερα από τον Σαμαρά για τον Μητσοτάκη. Σε γενικές γραμμές, οι δύο πρώην, εκτός από τον εφιάλτη της τρίτης ηλικίας, έχουν να αντιπαλέψουν και με τα νεύρα τους.


Διαβάστε ολόκληρη τη στήλη Big Mouth ΕΔΩ