Σαν «βόμβα» σκάει η είδηση για το διαζύγιο-έκπληξη ιδιαίτερα προβεβλημένου κυβερνητικού στελέχους με το εξίσου προβεβλημένο ταίρι του, με το ζευγάρι να επιλέγει... δρόμους χωριστούς, χωρίς πάντως τίποτα να προμήνυε την «καταιγίδα». Όπως, πάντως, αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth του Powergame.gr, μολονότι πριν από έναν μήνα η εικόνα ήταν εντελώς διαφορετική, τελικά οι έντονοι (και σχεδόν καθημερινοί) καβγάδες φαίνεται πως ήταν... ανυπέρβλητο εμπόδιο, ενώ επίσης φαίνεται πως υπάρχει τρίτο πρόσωπο.

Σύμφωνα πάντα με τη στήλη, τα πράγματα είναι προχωρημένα, καθώς του ζητήματος έχουν ήδη επιληφθεί δικηγόροι, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν προσεχώς και επίσημες ανακοινώσεις.

Τι αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth

«Αν κάποιος έβλεπε ακόμη και το περασμένο καλοκαίρι το συγκεκριμένο ζευγάρι, το τελευταίο που θα μπορούσε να εκτιμήσει είναι ότι σε έναν μήνα θα δρομολογούσαν τις διαδικασίες του διαζυγίου τους. Κι όμως, σ’ αυτήν την άδικη (και ενίοτε και άτιμη) ζωή κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το πεπρωμένο του. Έτσι, λοιπόν, έμαθα ότι ιδιαίτερα προβεβλημένο κυβερνητικό στέλεχος αποφάσισε να χωρίσει από το επίσης προβεβλημένο ταίρι του. Από τα λίγα που πρόλαβα να μάθω ξαπλωμένος στο κρεβάτι της διαμαγνητικής αντλίας, κατάλαβα ότι στον χωρισμό των δύο κυριαρχούν οι έντονοι (σχεδόν καθημερινοί) καβγάδες. Επίσης, μου είπαν ότι ήδη ασχολούνται με το θέμα δικηγόροι και ότι δεν αποκλείεται να υπάρξουν και επίσημες ανακοινώσεις προσεχώς».

Διαβάστε ολόκληρη τη στήλη Big Mouth ΕΔΩ.