Την είδηση της ημέρας αποτέλεσε η αποκάλυψη του parapolitika.gr και του «Πολιτικού Καφέ» του Γιάννη Κουρτάκη, ο χωρισμός της Όλγας Κεφαλογιάννη και του Μίνω Μάτσα μετά από 3 χρόνια γάμου, με τις φήμες να κάνουν λόγο για τρίτο πρόσωπο στην σχέση τους

Συγκεκριμένα μετά την δημοσίευση της είδησης του χωρισμού ανάμεσα στην υπουργό Τουρισμού και τον Έλληνα συνθέτη, στιχουργό και παραγωγό προκλήθηκε ένας σάλος με αρκετές ενημερωτικές και lifestyle ιστοσελίδες να αναπαράγουν την είδηση, η οποία επιβεβαιώθηκε λίγα λεπτά αργότερα από την ίδια την Όλγα Κεφαλογιάννη με ανακοίνωση που εξέδωσε τονίζοντας οτι: «Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που βιώνω , παραμένω αφοσιωμένη στα παιδιά μου και στα υπηρεσιακά μου καθήκοντα».

Παράλληλα, παρακολουθήστε παρακάτω σε βίντεο την εξομολήση του πρώην ζευγαριού στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή "Κακά Κορίτσια" τον Δεκέμβριο του 2022 όταν μιλούσσαν για την προσωπική τους ζωή.

Το αποκλειστικό δημοσίευμα του Parapolitika.gr για τον χωρισμό Όλγας Κεφαλογιάννη - Μίνω Μάτσα 

Το πρωί η στήλη Big mouth του powergame.gr αποκάλυψε για το διαζύγιο - βόμβα υψηλόβαθμου κυβερνητικού στελέχους.

*Διαβάστε ακόμα: Το διαζύγιο-"βόμβα" στην κυβέρνηση - Έρχεται "καταιγίδα" μετά τη... νηνεμία

Το απόγευμα της Παρασκευής, η στήλη "Πολιτικός Καφές" του parapolitika.gr αποκάλυψε την πληροφορία, σύμφωνα με την οποία η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες σε διάσταση με τον σύζυγο της, Μίνω Μάτσα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι έχει αποφασίσει να κινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου.

Όλα άρχισαν, σύμφωνα με τον "Πολιτικό Καφέ" όταν σύμφωνα με το ρεπορτάζ η δραστήρια πολιτικός, αντιλήφθηκε την ύπαρξη τρίτου προσώπου στον γάμο της. Χωρίς να χάσει χρόνο φέρεται να ενημέρωσε (ευρισκόμενη στην Ιαπωνία) μέσω sms τον σύζυγο της και από κει και πέρα τα πράγματα ανέπτυξαν ραγδαία δυναμική.

kefalogianni_matsas_3_
kefalogianni_matsas_2_


Σύμφωνα με τα όσα κυκλοφορούν στην αθηναϊκή κοινωνία, ο κ. Μάτσας, φέρεται να έχει εμφανιστεί κατ επανάληψη τις τελευταίες μέρες με μια κοπέλα που προφανώς έχει «εισβάλει» εσχάτως στην ζωη του, ανατρέποντας όπως αποδείχθηκε τα πάντα! Κάποιοι μάλιστα πηγαίνουν λίγο παρακάτω την όλη κουβέντα, κάνοντας λόγο μέχρι και για απενοχοποιημένες νυχτερινές εξόδους. Οι ίδιες καλά ενημερωμένες πήγες υποστηρίζουν ότι το τρίτο πρόσωπο διατηρεί εκτός των άλλων και επαγγελματική σχέση με τον συνθέτη Μίνω Μάτσα.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη ήταν αποφασισμένη να σώσει το γάμο της, αλλά μάλλον η άλλη πλευρά είχε ήδη λάβει αποφάσεις. Όπως αναφέρουν οι γνωρίζοντες το σχετικό παρασκηνιο στο αίτημα για μια «δεύτερη ευκαιρία», υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα υπήρχε το τρίτο πρόσωπο, η απάντηση ήταν ένα ψυχρό sms, που περιείχε το αίτημα του διαζυγίου. Κάπως έτσι, η μπάλα δόθηκε στους δικηγόρους των δυο πλευρών, οι οποίοι ασχολούνται με τα διαδικαστικά, που προφανώς οδηγούν στην έκδοση του διαζυγίου.

Πάντως η όλη εξέλιξη είναι αλήθεια ότι έχει αιφνιδιάσει ακόμη και τον στενό κύκλο της υπουργού Τουρισμού, με δεδομένο ότι εδώ και χρόνια δεν έκρυβε τα έντονα συναισθήματα που έτρεφε για τον σύζυγο της. Αυτό ακριβώς είναι που έχει προκαλέσει τεράστια στεναχώρια στην Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία ευρισκόμενη στην Ιαπωνία, εκτός από το βαρύ κυβερνητικό πρόγραμμα, είχε να διαχειριστεί και μια πολύ σοβαρή εξέλιξη που αφορούσε τον γάμο της. Όμως, όπως έχει αποδείξει και κατά το παρελθόν δεν διστάζει να πάρει όταν πρέπει ακόμη και επώδυνες αποφάσεις τόσο στην πολιτική, όσο και στα προσωπικά της, αφού είναι της άποψης ότι τα προβλήματα λύνονται εν τη γενέσει τους.

Υ.Γ.: Και επειδή θα υπάρξουν πρόθυμοι που θα «αποκαλύψουν» την αποκάλυψη του big mouth και του parapolitika.gr, ας μπουν στον κόπο να αναφέρουν και την αρχική πηγή

Όλγα Κεφαλογιάννη: Η πρώτη αντίδραση για την αποκάλυψη του parapolitika.gr για το διαζύγιο με τον Μίνω Μάτσα - "Πρωταρχικό μέλημα το συμφέρον των δύο παιδιών μου"

Στην δήλωση που εξέδωσε, η Όλγα Κεφαλογιάννη ανέφερε χαρακτηριστικά πως αντιμετωπίζει «κρίση» στον γάμο της, κάνοντας λόγο για μια «δύσκολη στιγμή», ενώ παράλληλα σημειώνει πως παραμένει αφοσιωμένη στα παιδιά της».

«Στην πολιτική μου διαδρομή υπήρξα πάντα ειλικρινής και δεν κρύφτηκα ποτέ, ακόμη και για θέματα που δεν αφορούν αμιγώς την πολιτική αλλά άπτονται της προσωπικής ή της οικογενειακής μου ζωής. Τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζω κρίση στον γάμο μου. Πρωταρχικό μέλημά μου είναι το συμφέρον των δύο παιδιών μου. Απευθύνω έκκληση να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά τους και η προσωπική τους ζωή. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που βιώνω , παραμένω αφοσιωμένη στα παιδιά μου και στα υπηρεσιακά μου καθήκοντα» αναφέρει η δήλωση που εξέδωσε η Υπουργός Τουρισμού.

Σάλος στο διαδίκτυο από την αποκάλυψη του parapolitika.gr για τον χωρισμό της Όλγας Κεφαλογιάννη 

Σάλος έχει ξεσπάσει στο διαδίκτυο από την αποκάλυψη των parapolitika.gr και του Πολιτικού Καφέ για τον χωρισμό της Όλγας Κεφαλογιάννη και του Μίνω Μάτσα με ενημερωτικές και lifestyle ιστοσελίδες να αναπαράγουν την είδηση και την Όλγα Κεφαλογιάννη να επιβεβαιώνει πριν από λίγη ώρα το ρεπορτάζ σε ανακοίνωσή της λέγοντας «Τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζω κρίση στον γάμο μου». 

Δείτε τα χαρακτηριστικά δημοσιεύματα των ιστοσελίδων μετά την αποκάλυψη των parapolitika.gr και του Πολιτικού Καφέ:

kefalogiannh-matss-xorismos-dimosieumata__5_
kefalogiannh-matss-xorismos-dimosieumata__6_
kefalogiannh-matss-xorismos-dimosieumata__7_
kefalogiannh-matss-xorismos-dimosieumata__8_
kefalogiannh-matss-xorismos-dimosieumata__1_
kefalogiannh-matss-xorismos-dimosieumata__2_
kefalogiannh-matss-xorismos-dimosieumata__3_
kefalogiannh-matss-xorismos-dimosieumata__4_




dcdscdsf
dcdvdvfvvv

aazazz
qqqqqqss



aaxsaxxa



wswswssddd



Όλγα Κεφαλογιάννη - Μίνως Μάτσας: Όταν μιλούσαν στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή "Κακά Κορίτσια" για την προσωπική τους ζωή

Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι τον Δεκέμβριο του 2022 είχε φιλοξενηθεί στο στούντιο των Παραπολιτικών 90,1, καθώς είχε μιλήσει στην εκπομπή «Τα Κακά Κορίτσια», με τη Μαρία Λεμονιά και την Έλενα Καραμίχαλου, σχετικά με το πώς είχαν γνωριστεί, αλλά και το πώς ήταν ο κοινός τους βίος.

Δείτε το βίντεο:




Όλγα Κεφαλογιάννη - Μίνως Μάτσας: Η τελευταία κοινή εμφάνιση μόλις 23 μέρες πριν από την είδηση ότι χωρίζουν

Η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, φαίνεται πως βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες σε διάσταση με τον σύζυγό της, Μίνω Μάτσα, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Γιάννη Κουρτάκη στα parapolitika.gr.

Οι πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι το ζευγάρι έχει αποφασίσει να κινήσει τις διαδικασίες του διαζυγίου. Ο ευτυχισμένος έγγαμος βίος του ζευγαριού φαίνεται πως χάλασε… μόλις μέσα σε λίγες εβδομάδες, μιας και η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας πριν από περίπου 23 ημέρες είχαν πραγματοποιήσει κοινή δημόσια εμφάνιση.

Πιο συγκεκριμένα, η υπουργός Τουρισμού και ο καταξιωμένος μουσικοσυνθέτης είχαν δώσει το «παρών» στη συναυλία-αφιέρωμα του Λευτέρη Παπαδόπουλου στο Καλλιμάρμαρο στις 4 Σεπτεμβρίου.

matsas-keflaogianni__1_
matsas-keflaogianni__2_
matsas-keflaogianni__3_
matsas-keflaogianni__4_
Φωτό NDP