Όπως ήταν φυσικό η αποκάλυψη του parapolitika.gr και του «Πολιτικού Καφέ» του Γιάννη Κουρτάκη, σχετικά με τον χωρισμό της Όλγας Κεφαλογιάννη και του Μίνωα Μάτσα μετά από 3 χρόνια γάμου, έκανε το γύρο του διαδικτύου με τις φήμες να κάνουν λόγο για τρίτο πρόσωπο στην σχέση τους.  Οι ίδιες καλά ενημερωμένες πήγες υποστηρίζουν ότι το τρίτο πρόσωπο διατηρεί εκτός των άλλων και επαγγελματική σχέση με τον συνθέτη Μίνω Μάτσα.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη ήταν αποφασισμένη να σώσει το γάμο της, αλλά μάλλον η άλλη πλευρά είχε ήδη λάβει αποφάσεις. Όπως αναφέρουν οι γνωρίζοντες το σχετικό παρασκηνιο στο αίτημα για μια «δεύτερη ευκαιρία», υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα υπήρχε το τρίτο πρόσωπο, η απάντηση ήταν ένα ψυχρό sms, που περιείχε το αίτημα του διαζυγίου. Κάπως έτσι, η μπάλα δόθηκε στους δικηγόρους των δυο πλευρών, οι οποίοι ασχολούνται με τα διαδικαστικά, που προφανώς οδηγούν στην έκδοση του διαζυγίου.

Τι αναφέρει σε δήλωσή της η υπουργός Τουρισμού

Στο μεταξύ στη δήλωση που εξέδωσε, η Όλγα Κεφαλογιάννη ανέφερε χαρακτηριστικά πως αντιμετωπίζει «κρίση» στον γάμο της, κάνοντας λόγο για μια «δύσκολη στιγμή», ενώ παράλληλα σημειώνει πως παραμένει αφοσιωμένη στα παιδιά της».

«Στην πολιτική μου διαδρομή υπήρξα πάντα ειλικρινής και δεν κρύφτηκα ποτέ, ακόμη και για θέματα που δεν αφορούν αμιγώς την πολιτική αλλά άπτονται της προσωπικής ή της οικογενειακής μου ζωής. Τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζω κρίση στον γάμο μου. Πρωταρχικό μέλημά μου είναι το συμφέρον των δύο παιδιών μου. Απευθύνω έκκληση να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά τους και η προσωπική τους ζωή. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που βιώνω , παραμένω αφοσιωμένη στα παιδιά μου και στα υπηρεσιακά μου καθήκοντα» αναφέρει η δήλωση που εξέδωσε η Υπουργός Τουρισμού.