Στην κρίση που περνάει ο γάμος της με τον Μίνωα Μάτσα αναφέρθηκε η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, μετά από την αποκάλυψη του parapolitika.gr και του «Πολιτικού Καφέ» του Γιάννη Κουρτάκη.

*Διαβάστε ακόμα: Αποκλειστικό: Χωρίζουν Κεφαλογιάννη - Μάτσας - Ο ρόλος τρίτου προσώπου, το SMS και οι δικηγόροι

Μεταξύ άλλων, η υπουργός Τουρισμού επιβεβαίωσε σε γραπτή της δήλωση τα περί κρίσης στη σχέση της με τον σύζυγό της, ενώ τόνισε ότι παραμένει αφοσιωμένη στα παιδιά της και τα υπηρεσιακά της καθήκοντα.


Η σχέση και ο γάμος σε στενό κύκλο στις Σπέτσες

Όλγα Κεφαλογιάννη και Μίνωας Μάτσας παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2021 με πολιτικό γάμο στις Σπέτσες, σε στενό οικογενειακό κύκλο και με κουμπάρα τους τη Χρυσή Βαρδινογιάννη, η οποία είναι πρώτη ξαδέρφη με την Όλγα Κεφαλογιάννη, ενώ ακολούθησε τραπέζι στο σπίτι της οικογένειας Μάτσα στο νησί.


Οι πρώτες κοινές εμφανίσεις του ζευγαριού είχαν ξεκινήσει στη διάρκεια του 2020, με την Όλγα Κεφαλογιάννη να μιλάει για τη γνωριμία τους, αποκαλύπτοντας ότι ο μουσικοσυνθέτης δεν τη γνώριζε όταν τους σύστησαν.

«Ισχύει ότι όταν πρωτογνωριστήκαμε με τον Μίνωα Μάτσα εκείνος δεν γνώριζε ποια είμαι. Μόλις είχα παρακολουθήσει μια παράσταση, όπου εκείνος είχε γράψει τη μουσική. Όταν μας σύστησαν θέλησα να του δώσω συγχαρητήρια για τη δουλειά του. Θυμάμαι ότι με ρώτησε με τι ασχολούμαι. Εξεπλάγην προς στιγμήν, αλλά γρήγορα αντιλήφθηκα ότι πρόκειται για έναν γνήσιο καλλιτέχνη που δεν έχει μεγάλη σχέση με τα κοινά. Αυτό κρύβει πάντα τη δική του γοητεία. Η ανθρώπινη επαφή που είναι πέρα και πάνω από επαγγελματικές ιδιότητες και ταμπέλες αποδεικνύεται ενδιαφέρουσα», είχε περιγράψει η Όλγα Κεφαλογιάννη.

«Όταν γνωριστήκαμε πρώτη φορά, ρώτησα την Όλγα: ”Με τι ασχολείστε;”. Δεν είχα ιδέα από πολιτική. Κάναμε 8 μήνες να μιλήσουμε ξανά. Δέσαμε μαγικά μετά μουσικής. Δεν έκανε κανείς το πρώτο βήμα. Έγινε χωρίς να το καταλάβουμε, σαν αυτοματισμός, σαν να το ξέραμε, δεν προσπάθησε κανείς από τους δύο. Ήταν σαν να έπρεπε να συμβεί. Βρεθήκαμε σε μία συναυλία, να καθόμαστε δίπλα δίπλα», είχε αναφέρει από την πλευρά του ο Μίνωας Μάτσας για τη γνωριμία τους.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cz6awpf5yqqp)

Οι δημόσιες εμφανίσεις και η γέννηση των δίδυμων παιδιών τους

Από την αρχή της σχέσης τους, αλλά και μετά τον γάμο τους, η υπουργός Τουρισμού και ο γνωστός μουσικοσυνθέτης ήταν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα, αλλά διακριτικά ζευγάρια της πόλης, με την ίδια να έχει δώσει το «παρών» σε πολλές παραστάσεις του συζύγου της, ενώ και εκείνος την είχε συνοδεύσει σε επίσημες εκδηλώσεις.

Λίγους μήνες μετά τον γάμο τους, Όλγα Κεφαλογιάννη και Μίνωας Μάτσας υποδέχτηκαν στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά τους, τα οποία πριν από λίγες ημέρες γιόρτασαν τα τρίτα τους γενέθλια, ενώ παραμένουν απόλυτη προτεραιότητα και των δύο στις δύσκολες ώρες που περνά η σχέση τους.


Όλγα Κεφαλογιάννη: «Τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζω κρίση στον γάμο μου»

Σε συνέχεια των δημοσιευμάτων που έκαναν λόγο για χωρισμό της από τον Μίνωα Μάτσα, η Όλγα Κεφαλογιάννη εξέδωσε χθες ανακοίνωση.

«Στην πολιτική μου διαδρομή υπήρξα πάντα ειλικρινής και δεν κρύφτηκα ποτέ, ακόμη και για θέματα που δεν αφορούν αμιγώς την πολιτική αλλά άπτονται της προσωπικής ή της οικογενειακής μου ζωής. Τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζω κρίση στον γάμο μου.

Πρωταρχικό μέλημά μου είναι το συμφέρον των δύο παιδιών μου. Απευθύνω έκκληση να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά τους και η προσωπική τους ζωή.

Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που βιώνω, παραμένω αφοσιωμένη στα παιδιά μου και στα υπηρεσιακά μου καθήκοντα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Όλγα Κεφαλογιάννη.