Στο κανάλι του Ηλία Ψινάκη στο Youtube βρέθηκε η υποψήφια για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ, Άννα Διαμαντοπούλου, λίγες ημέρες πριν τις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ. Στο απολαυστικό επεισόδιο συμμετείχε και η αγαπημένη ηθοποιός και φίλη και των δύο, Δήμητρα Παπαδοπούλου, η οποία αποκάλυψε ότι γνωρίζεται με την κ. Διαμαντοπούλου από το δημοτικό.

"Είχα έρθει από την Αίγυπτο και βλέπω ένα κοριτσάκι πολύ όμορφο μελαχρινό με δύο κοτσίδες και λέω "αυτή θέλω να γίνει φίλη μου”. Την είδα και κατάλαβα ότι είναι παιδί από σπίτι. Έγινε η διπλανή μου στο θρανίο και αντέγραφα πάντα. Παρά το γεγονός ότι αντέγραφα από εκείνη, αυτή έπαιρνε 10 και εγώ 9. Πήγα μια μέρα στο δάσκαλο και είπα γιατί; Και μου είπε "Αυτό έχει πιο ωραία γράμματα”".

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου αποκάλυψε και τον λόγο που η σχέση τους ψυχράνθηκε στα φοιτητικά τους χρόνια, όταν η Αννα Διαμαντοπούλου αποφάσισε μετά την ΠΑΣΠ να πολιτευτεί με το ΠΑΣΟΚ, ενώ η αγαπημένη ηθοποιός ήταν "φρικιό στα Εξάρχεια", όπως είπε η ίδια. Οι δυό τους όμως τα βρήκαν ξανά όταν η Δήμητρα Παπαδοπούλου είδε την κ. Διαμαντοπούλου στην κηδεία του πατέρα της και κατάλαβε ότι "μπροστά σε μια δυνατή φιλία, τα υπόλοιπα δεν έχουν σημασία".

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη