Οριστικό τέλος στον γάμο του με την υπουργό Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, έδωσε ο Μίνως Μάτσας με ένα sms, σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr.

*Διαβάστε ακόμα: Όλγα Κεφαλογιάννη: Η πρώτη αντίδραση για την αποκάλυψη του parapolitika.gr για το διαζύγιο με τον Μίνω Μάτσα - "Πρωταρχικό μέλημα το συμφέρον των δύο παιδιών μου"

Μάλιστα, όπως αναφέρει η στήλη που αποκάλυψε πρώτη την Παρασκευή το διαζύγιο-βόμβα στην κυβέρνηση, όπως γράφτηκε χαρακτηριστικά, οι διαδικασίες για την έκδοση του διαζυγίου αναμένεται να «τρέξουν» περισσότερο από γρήγορα, από τη στιγμή που υπάρχει και τρίτο πρόσωπο (η 25χρονη γραμματέας του Μίνωα Μάτσα).


Τι αναφέρει η στήλη "Big Mouth"

Το διαζύγιο της Κεφαλογιάννη
Επειδή αρχίζει να κουράζει μέχρι και μένα, θα αποφύγω σήμερα να ευλογήσω τα γένια που δεν διαθέτω, με αφορμή την πανηγυρική επιβεβαίωση της Παρασκευής, σε σχέση με το διαζύγιο–βόμβα κυβερνητικού στελέχους. Αν θυμάστε, σας έγραφα πέραν όλων των άλλων ότι βρισκόμασταν προ των πυλών και για τις επίσημες ανακοινώσεις. Από τις 07:00 εσείς γνωρίζατε τι θα συνέβαινε στις 16:00 το απόγευμα. Βλέποντας την αγωνία των γνωστών «αποκαλυπτών» της στήλης, έχω αρχίσει να ανησυχώ για την υγεία τους. Όχι τίποτε άλλο, αυτή τη δουλειά (του ρεπόρτερ) ή τη μαθαίνεις από μικρός ή δεν τη μαθαίνεις ποτέ. Επί του θέματος τώρα, πληροφορούμαι ότι η Όλγα Κεφαλογιάννη, αφού εξήντλησε όλες τις πιθανότητες για να κρατηθεί ο γάμος της, τελικώς, έγινε αποδέκτης ενός sms από την πλευρά του Μίνωα Μάτσα, με το οποίο έδινε οριστικό τέλος στη σχέση τους. Με δεδομένο ότι το θέμα βρίσκεται (όπως σας έγραφα) ήδη στους δικηγόρους, έχω την αίσθηση ότι θα «τρέξουν» περισσότερο από γρήγορα οι διαδικασίες για την έκδοση του διαζυγίου. Άλλωστε, από τη στιγμή που υπάρχει και τρίτο πρόσωπο (η 25χρονη γραμματέας του επονομαζόμενου Έλληνα Μπετόβεν) δεν υπάρχει κανένας λόγος για καθυστερήσεις.

*Διαβάστε ολόκληρη τη στήλη Big Mouth του powergame.gr εδώ