Έναν μεγάλο έρωτα ζει εν ενεργεία κυβερνητικό στέλεχος με πρόσωπο του ίδιου φύλου, όπως αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth του powergame.gr.

*Διαβάστε ακόμα: Διαζύγιο εξπρές για Κεφαλογιάννη και Μάτσα μετά την αποκάλυψη της ύπαρξης τρίτου προσώπου

Πρόκειται για έναν σφοδρό έρωτα που έχει τυφλώσει και τα δύο πρόσωπα, τα οποία έχουν κάτι κοινό. Είναι και τα δύο παντρεμένα.


Τι αναφέρει η στήλη Big Mouth

Και ομόφυλος κυβερνητικός έρωτας
Όπως θα έχετε αντιληφθεί τόσο η στήλη, όσο και προσωπικά η αρχοντομουτσουνάρα μου, είμαστε σταθερά προσηλωμένοι υπέρ της ισότητας στον γάμο. Διαφωνούσα με τους Βορίδηδες και τους Πλεύρηδες, όπως και με τους διάφορους ανά την Επικράτεια παπάδες που προσπαθούσαν να αιματοκυλίσουν τη χώρα στην ομοφοβικότητα. Πίστευα και εξακολουθώ να πιστεύω ότι επιβάλλεται η χώρα να συμπεριφέρεται ως σύγχρονη πολιτεία και όχι ως επίτροπος σε μοναστήρι! Η ψήφιση του νόμου που έδωσε τη δυνατότητα στα ομόφυλα ζευγάρια να φτιάξουν το σπιτικό τους, φαίνεται ότι απελευθέρωσε και κάτι άλλες δυνάμεις (και δεν μιλάω για τις Ένοπλες), που επί χρόνια ζούσαν με την καταπίεση της απαγόρευσης, του να ζουν μαζί δύο ομόφυλοι. Θα μου πείτε τι σε έπιασε πρωινιάτικα και θυμήθηκες τα περσινά ξινά σταφύλια; Τίποτα ιδιαίτερο, εκτός από μια φήμη που έφτασε στα αυτιά μου, σύμφωνα με την οποία, εν ενεργεία κυβερνητικό στέλεχος, ζει τον έρωτά του, με πρόσωπο ιδίου φύλου. Όσοι μάλιστα γνωρίζουν λεπτομέρειες επί του συγκεκριμένου πεδίου, κάνουν λόγο για έναν σφοδρό έρωτα, που έχει τυφλώσει τα δύο πρόσωπα. Αν κατάλαβα καλά, το σφόδρα ερωτευμένο ζεύγος το συνδέει κάτι κοινό, που δεν είναι άλλο, από τον ενεργό γάμο. Για να σας το κάνω πιο λιανά, και οι δύο είναι παντρεμένοι (που λέει ο λόγος).

*Διαβάστε ολόκληρη τη στήλη Big Mouth του powergame.gr εδώ