Μπορεί η «Αυγή» να σημείωνε χθες πως την Τετάρτη ανακοινώνει επίσημα την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο ο Στέφανος Κασσελάκης δεν μοιάζει 100% σίγουρος σε σχέση με την εκλογή του.

Έτσι, όπως επισημαίνει η στήλη Big Mouth του Powergame.gr, ερευνά τις επόμενες επαγγελματικές του επιλογές, μακριά από την πολιτική. Σε αυτό το πλαίσιο, είχε συνάντηση την προηγούμενη Τετάρτη με τον Νίκο Κοκλώνη.

Στο τραπέζι, δε, των συζητήσεων έπεσαν διάφορα ενδεχόμενα για την πιθανή τηλεοπτική παρουσία του έκπτωτου προέδρου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πιθανότατα σε κάποιο late night project.

Υπενθυμίζεται βέβαια πως ο Στέφανος Κασσελάκης θα φύγει το Σάββατο (5/10) στις ΗΠΑ, κάτι που είχε αποκαλύψει ο «Πολιτικός Καφές» του Γιάννη Κουρτάκη, με τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να απουσιάζει από τη χώρα μας για 10 ημέρες.

Τι αποκαλύπτει η στήλη "Big Mouth"

Ανάμεσα στα πολλά (δημοσιογραφικά) βίτσια που έχω είναι και να διαβάζω την «Αυγή». Την Κυριακάτικη, γιατί η άλλη η ημερήσια κατέβασε ρολά. Χθες, λοιπόν, πληροφορήθηκα από τους συντρόφους της κομματικής εφημερίδας πως την Τετάρτη ο Κασσελάκης θα ανακοινώσει και επισήμως την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Το επισημαίνω διότι θέλω να σας δώσω άλλη μια είδηση γύρω από τον έκπτωτο πρόεδρο, εκτός του ότι θα φύγει στις 5 Οκτωβρίου για τις ΗΠΑ και θα γυρίσει έπειτα από κάνα δεκαήμερο. Ο Κασσελάκης δεν μοιάζει να αισθάνεται 100% σίγουρος για την επανεκλογή του. Γι’ αυτό και κάνει από τώρα τα επαγγελματικά κουμάντα του στην περίπτωση που οι ΣΥΡΙΖΑίοι δεν τον ψηφίσουν. Στο πλαίσιο αυτό, σας ενημερώνω πως την προηγούμενη Τετάρτη ο Κασσελάκης είχε συνάντηση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας με τον Νίκο Κοκλώνη. Ναι, πολύ καλά διαβάσατε. Τον Κοκλώνη τον παρουσιαστή και όχι κάποιον συνεπώνυμό του που ασχολείται με την πολιτική. Επειδή μια συνάντηση Κασσελάκη – Κοκλώνη έχει ένα κάποιο ενδιαφέρον, προσπάθησα να μάθω λεπτομέρειες επί του… μενού! Και έμαθα. Συγκεκριμένα, μου είπαν ότι στο τραπέζι των συζητήσεων έπεσαν διάφορα ενδεχόμενα για την πιθανή τηλεοπτική παρουσία του Κασσελάκη. Όχι φυσικά ως πολιτικός αρχηγός, π.χ. όπως το έκανε ο Βασίλης Λεβέντης στο Κανάλι 67, αλλά ως persona σε κάποιο show, πιθανότατα κάτι σε late night. Κρατήστε, συνεπώς, αυτήν την είδηση και θα επανέλθω.