Δύσκολος φαίνεται πως το παίζει το τελευταίο διάστημα ο Μάριος Ηλιόπουλος στις διαπραγματεύσεις για το OPEN, όπως αναφέρει η στήλη Big Mouth του Powergame.gr. Ειδικότερα, ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ, ενώ έδινε μάχη για την τελική συμφωνία και το πολυπόθητο «ναι» του ιδιοκτήτη του σταθμού, Ιβάν Σαββίδη, εσχάτως φαίνεται ότι κάνει διαπραγματεύσεις για το τελικό τίμημα, το οποίο περιλαμβάνει - σύμφωνα με την στήλη - και τα χρέη, που είναι μερικά εκατομμύρια ευρώ.

Με δεδομένη, όμως, την επιθυμία του εφοπλιστή να εισέλθει και στα μιντιακά δρώμενα (μετά τα ποδοσφαιρικά), δεν πρέπει να αποκλείεται πως θα βγει λευκός καπνός μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου. Σε σχέση, δε, με το τίμημα, αυτό προσεγγίζει τα 45 εκατ. ευρώ, με τον Ιβάν Σαββίδη να λαμβάνει τα 37-38 εκατ. και τα υπόλοιπα 7-8 εκατ. ευρώ να αφορούν την αποπληρωμή των χρεών.

Αξίζει δε να σημειωθεί πως, σύμφωνα με το Big Mouth, ο Super Mario πέρασε το τελευταίο διάστημα την πλαϊνή πόρτα του Μαξίμου, ενώ εξήλθε του Μεγάρου τρισευτυχισμένος.

Τι αποκαλύπτει η στήλη Big Mouth

Εκεί που μέχρι στιγμής γνωρίζαμε ότι ο εφοπλιστής Μάριος Ηλιόπουλος έδινε μάχη στα (τηλεοπτικά) χαρακώματα για να εξασφαλίσει το πολυπόθητο «ναι» του Ιβάν Σαββίδη και να αποκτήσει τον τηλεοπτικό σταθμό Open, εσχάτως πληροφορούμαι ότι άρχισε να το παίζει δύσκολος. Συγκεκριμένα, ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ φαίνεται ότι τις τελευταίες ώρες παζαρεύει διάφορα σε σχέση με το τελικό τίμημα, που περιλαμβάνει (όπως έμαθα) και τα χρέη που έχουν εκτοξευθεί σε κάτι εκατομμύρια ευρώ. Με δεδομένο, όμως, ότι θέλει μετά τα ποδοσφαιρικά ν’ ασχοληθεί και με τα μιντιακά, δεν αποκλείω μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του επόμενου μήνα να δούμε να βγαίνει λευκός καπνός, με τον super Mario να γίνεται και καναλάρχης. Και μια και το ‘φερε η κουβέντα, να σας πω ότι το τίμημα (μαζί με τα χρέη) προσεγγίζει τα 45 εκατ. ευρώ. Κάπου 37-38 εκατ. στον Ιβάν και 7-8 εκατ. ευρώ που αντιστοιχούν στα χρέη. Εσχάτως ένας από τους ανθρώπους που διαθέτω στην πλαϊνή πόρτα του Μαξίμου εντόπισε τον Μάριο Ηλιόπουλο να εισέρχεται χαρούμενος και να εξέρχεται τρισευτυχισμένος από το Μέγαρο.