Η είδηση του χωρισμού της Όλγας Κεφαλογιάννη από τον Μίνωα Μάτσα, την οποία αποκάλυψε η στήλη των Παραπολιτικών «Πολιτικός Καφές» του Γιάννη Κουρτάκη την περασμένη Παρασκευή 27/09, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία.

*Διαβάστε ακόμα: Διαζύγιο-εξπρές για Κεφαλογιάννη και Μάτσα μετά την αποκάλυψη της ύπαρξης τρίτου προσώπου

Ύστερα από αυτή την αποκάλυψη, η Όλγα Κεφαλογιάννη εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία μιλούσε για κρίση στον γάμο της, αναφέροντας ότι πρώτη προτεραιότητα είναι τα παιδιά της.

«Στην πολιτική μου διαδρομή υπήρξα πάντα ειλικρινής και δεν κρύφτηκα ποτέ, ακόμη και για θέματα που δεν αφορούν αμιγώς την πολιτική, αλλά άπτονται της προσωπικής ή της οικογενειακής μου ζωής. Τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζω κρίση στον γάμο μου.

Πρωταρχικό μέλημά μου είναι το συμφέρον των δύο παιδιών μου. Απευθύνω έκκληση να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητά τους και η προσωπική τους ζωή.

Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή που βιώνω, παραμένω αφοσιωμένη στα παιδιά μου και στα υπηρεσιακά μου καθήκοντα», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Κεφαλογιάννη στην ανακοίνωσή της.


Η πρώτη αντίδραση της Όλγας Κεφαλογιάννη όταν ρωτήθηκε για τον χωρισμό της

Χθες, Κυριακή 29/09, η κ. Κεφαλογιάννη βρέθηκε στο Ηρώδειο για τη συναυλία για την Ίμβρο.

Εκεί ήταν και οι κάμερες των εκπομπών που επιχείρησαν να της αποσπάσουν ένα σχόλιο για τις τελευταίες εξελίξεις.

Ωστόσο, η προσπάθειά τους δεν είχε αποτέλεσμα, αφού η υπουργός Τουρισμού απέφυγε να απαντήσει στις ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή.

«Για την Ιαπωνία τα έχουμε πει όλα, τα έχουμε στείλει, τα έχετε δει. Έχουμε έρθει εδώ για κάτι πολύ σημαντικό, αυτή η συναυλία ήταν μια συναυλία για την Ίμβρο, είναι ό,τι σημαντικότερο μπορούσαμε να κάνουμε, πρέπει να είμαστε εδώ παρόντες όλοι, παρουσία και του Παναγιωτάτου. Ήταν μια καταπληκτική βραδιά για έναν πολύ σημαντικό σκοπό. Δεν πρέπει κανείς να ξεχνάει την Ίμβρο και τις χαμένες πατρίδες, που είναι οι μη λησμονημένες πατρίδες, και πολύ σημαντικό που είδαμε τα παιδάκια», αρκέστηκε να δηλώσει η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4jhwhwqi2nd)

*Φωτογραφία: NDPPHOTO / ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ