Και επίσημα ανοίγει το γυμναστήριό του ο σύζυγος του Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ Μακμπέθ.

Πρόκειται για μια επιβεβαίωση του «Πολιτικού Καφέ» στις 28 Σεπτεμβρίου σε σχέση με τον χρόνο με τον οποίο «έτρεξαν» τα πράγματα, με τον σύζυγο του έκπτωτου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να αναφέρεται πως αγόρασε τον εξοπλισμό ενόψει και του ταξιδιού που πρόκειται να κάνουν στις 5 Οκτωβρίου, λέγοντας πως σε ένα μήνα θα λειτουργεί κανονικά ο χώρος.

*Διαβάστε ακόμα: Φεύγει για δέκα ηµέρες στις ΗΠΑ ο Κασσελάκης - Ο Τάιλερ ετοιμάζει γυμναστήριο στο Κολωνάκι

Αναφερόταν ειδικότερα:

«Εκείνο που έµαθα είναι ότι (σ.σ. στο ταξίδι του Στέφανου Κασσελάκη στις ΗΠΑ) θα τον συνοδεύει ο σύζυγός του, Τάιλερ, ο οποίος ήδη αγόρασε τον εξοπλισµό για το γυµναστήριο που ετοιµάζει στο Κολωνάκι. Μάλιστα, όσοι γνωρίζουν λεπτοµέρειες επί του επιχειρηµατικού εγχειρήµατος της οικογένειας Κασσελάκη, εκτιµούν ότι το αργότερο σε έναν µήνα θα λειτουργεί κανονικά και µε τον νόµο ο χώρος».

Παράλληλα, η στήλη Big Mouth είχε αποκαλύψει στις 23/9 πως ο Τάιλερ Μακμπέθ έψαχνε έναν ωραίο χώρο στο Κολωνάκι, προκειμένου να ανοίξει ένα… γκλαμουράτο γυμναστήριο με έμφαση στο personal training. Τελικά, ο σύζυγος του πρώην προέδρου δεν «πάγωσε» τις διαδικασίες, εξαιτίας των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ, προχωρώντας στο επόμενο βήμα, που είναι το επίσημο άνοιγμα του γυμναστηρίου.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως ο χώρος αυτός δεν ήταν και… πολύ μακριά από το σπίτι του ζεύγους, καθώς έδρα της εταιρίας είναι η οδός Λεβέντη 5, εκεί όπου στεγάζεται η μεζονέτα που στεγάζει τον έκπτωτο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ με τον σύζυγό του.

Τάιλερ Μακμπέθ: Αυτά είναι τα επίσημα έγγραφα του γυμναστηρίου

Η νομική μορφή της εταιρίας είναι μονοπρόσωπη ΙΚΕ με την επωνυμία «Barry's Greece Μονοπρόσωπη ΙΚΕ», με τον σύζυγο του πρώην προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να επενδύει στην αλυσίδα Barry's, του διάσημου Barry Jay. Όπως αναφέρεται στο έγγραφο σύστασής της, σκοπός της είναι υπηρεσίες γυμναστηρίων, υπηρεσίες γυμναστηρίου ειδικών γυμναστικών (αεροβικής, πιλάτες, γιόγκα κλπ), καθώς υπηρεσίες γυμναστηρίου ανόργανης ή μη γυμναστικής.

Σύμφωνα με τα επίσημα έγγραφα, η διάρκεια της εταιρείας ορίζεται σε 30 έτη, ενώ το κεφάλαιό της σε 1.000 ευρώ που διαιρείται σε 100 εταιρικά μερίδια κεφαλαιακών εισφορών, ονομαστικής αξίας 10 ευρώ το καθένα ενώ «βεβαιώνεται από τους συμβαλλόμενους στο παρόν εταίρους ότι είναι ολοσχερώς καταβεβλημένο κατά την σύσταση της».

Το κεφάλαιο εισέφερε, όπως σημειώνεται, ο Tyler Matthew Mcbeth, του James Herbert jr, ο οποίος κατέβαλε 1.000 ευρώ μετρητά και έλαβε 100 εταιρικά μερίδια, ονομαστικής αξίας 10 ευρώ έκαστο.

Περαιτέρω διευκρινίζεται ότι «η διοίκηση της εταιρείας, η διαχείριση γενικά των εταιρικών υποθέσεων και η δικαστική και εξώδικη εκπροσώπηση της εταιρείας ανατίθεται για ορισμένη διάρκεια η οποία ορίζεται στα 30 έτη, στον Tyler Matthew Mcbeth, ο οποίος εκπροσωπεί και δεσμεύει την εταιρεία μεμονωμένα».

tailer_1
tailer_2
tailer_3
tailer_5