Με χαρμόσυνες θρησκευτικές τελετές ολοκληρώθηκε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου για την κυβέρνηση, με τον Παύλο Μαρινάκη να βαφτίζει τον γιο του, Δημήτρη, και τον υφυπουργό Εξωτερικών, Γιώργο Κώτσηρα, να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί με την αγαπημένη του, Νατάσα Αυγερινού.

Από τα βαφτίσια του μικρού Δημήτρη Μαρινάκη και τη γαμήλια τελετή του Γιώργου Κώτσηρα δεν θα μπορούσε να λείπει και ο πρωθυπουργός, ενώ όπως αναφέρει η στήλη Big Mouth του powergame.gr στη βάφτιση του γιου του κυβερνητικού εκπροσώπου μία εκ των δύο νονών ήταν η Άννα Ροκοφύλλου, η οποία είναι και φίλη του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, στον γάμο του υφυπουργού «έδωσαν το "παρών" ο καθηγητής του γαμπρού και πολιτικός του προϊστάμενος, Γιώργος Γεραπετρίτης, ο υπουργός Επικράτειας, Βορίδης, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Μυλωνάκης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Μαρινάκης, οι υφυπουργοί Κυρανάκης, Φραγκογιάννης, Παπαδοπούλου και κάμποσοι ακόμη υπουργοί και βουλευτές».

Υπενθυμίζεται ότι πρώτη η στήλη είχε αποκαλύψει το όνομα του Μαρινάκη Jr., καθώς και τον γάμο του υφυπουργό Εξωτερικών με την εδώ και χρόνια αγαπημένη της καρδιάς του.

Διαβάστε εδώ: Tον γιο τους βαπτίζουν το επόμενο Σάββατο ο Παύλος Μαρινάκης και η σύζυγός του

Τι αναφέρει η στήλη Big Mouth

- Άκρως κοινωνικό ήταν το Σαββατοκύριακο για την κυβέρνηση και τον πρόεδρο Μητσοτάκη. Θα το ζήλευε ακόμη και η φίλη μου η Νίνα Βλάχου. Το Σάββατο κυριάρχησαν τα βαφτίσια του Δημήτρη Μαρινάκη, διαδόχου του κυβερνητικού εκπροσώπου Παύλου και της υπέρλαμπρης συζύγου του, Κατερίνας. Στον Άγιο Διονύσιο τον Αρεοπαγίτη δόθηκε η εντύπωση περί ενός πρόωρου Υπουργικού Συμβουλίου, με τον πρωθυπουργό να βιώνει την τελετή, αφού εκτός από τον Παύλο, την Κατερίνα και τον Δημήτρη, είχε έναν επιπλέον λόγο για να το χαρεί. Και αυτός (ο λόγος) είχε να κάνει με τη μία εκ των δύο νονών, που ήταν η φίλη του αρχηγού Κυριάκου, Άννα Ροκοφύλλου. Χθες ο πρωθυπουργός έδωσε το «παρών» στον γάμο του υφυπουργού Εξωτερικών, Γιώργου Κώτσηρα, στον οποίο, εκτός από τον Μητσοτάκη, έδωσαν το «παρών» ο καθηγητής του γαμπρού και πολιτικός του προϊστάμενος, Γιώργος Γεραπετρίτης, ο υπουργός Επικράτειας, Βορίδης, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Μυλωνάκης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Μαρινάκης, οι υφυπουργοί Κυρανάκης, Φραγκογιάννης, Παπαδοπούλου και κάμποσοι ακόμη υπουργοί και βουλευτές.