Με την εσωκομματική κάλπη του ΣΥΡΙΖΑ να πλησιάζει και το τεταμένο κλίμα στην Κουμουνδούρου ολοένα να αυξάνεται, αρχίζουν να διαρρέουν διάφορα «κουτσομπολιά» και «καρφιά» που δυναμιτίζουν το πεδίο των αντιπαραθέσεων. Ειδικότερα, ο κύριος αποδέκτης τέτοιων σχολίων είναι ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος εκτός από τους «87» έχει τώρα να αντιμετωπίσει και αυτούς που κάποτε τον υποστήριζαν.

Σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, ένας «πρώην συναγωνιστής» του έκπτωτου προέδρου, τώρα τον «αναθεματίζει και έχει περάσει στην απέναντι όχθη των 87». Μάλιστα, ο ίδιος αναφέρεται και σε μία ιστορία από τις πρώτες κιόλας ημέρες του Κασσελάκη στην Κουμουνδούρου, σύμφωνα με την οποία με το που πάτησε το πόδι του στα γραφεία ρώτησε «πόσος είναι ο μισθός του προέδρου».

Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε να ενημερώσει τον Στέφανο Κασσελάκη ότι δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη για μισθό, γνωστοποιώντας του πως όταν ο Αλέξης Τσίπρας κατείχε αυτό το αξίωμα δεν υπήρχε αυτό το «μεροκάματο από το κόμμα». Στο άκουσμα αυτής της απάντησης ο Κασσελάκης «έφυγε εκνευρισμένος -και όλα αυτά λίγα 24ωρα πριν αρχίζει να δηλώνει στα κανάλια ότι είναι πλούσιος και αυτάρκης έως την άλλη ζωή»,  όπως σημειώνει η στήλη.

Τι αναφέρει η στήλη του Big Mouth

- Καθώς βαίνουμε για τη «μητέρα των μαχών» στον ΣΥΡΙΖΑ, οι υποψήφιοι με τα επιτελεία και τα τρολ τους όχι μόνο ακονίζουν τα μαχαίρια τους, αλλά φροντίζουν να αφήνουν να διαρρέουν και καρφιά, που μάλλον θα αρχίσω να συλλέγω. Ένα από αυτά έφτασε στ’ αφτιά μου από πρώην συναγωνιστή του Stefanos, που τώρα τον αναθεματίζει και έχει περάσει στην απέναντι όχθη των 87. Όταν, πέρυσι, πρωτοπήγε ο Κασσελάκης ως εκλεγμένος πρόεδρος στα γραφεία στην Κουμουνδούρου, ρώτησε έναν σύντροφο των γραφείων πόσος είναι ο μισθός του προέδρου. Εμβρόντητος ο σύντροφος του απάντησε ότι δεν υπάρχει τέτοια πρόβλεψη και του είπε, στις επόμενες ερωτήσεις του, ότι ο Τσίπρας ως πρόεδρος ήταν και βουλευτής, οπότε δεν υπήρχε επιπλέον μεροκάματο από το κόμμα. Έφυγε εκνευρισμένος -και όλα αυτά λίγα 24ωρα πριν αρχίζει να δηλώνει στα κανάλια ότι είναι πλούσιος και αυτάρκης έως την άλλη ζωή…