Στην «αποκάλυψη» ότι ο σύζυγος του Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ Μακμπέθ, ετοιμάζεται να ανοίξει γυμναστήριο στο Κολωνάκι, προχώρησαν χθες ορισμένοι δημοσιογράφοι.

*Διαβάστε ακόμα: Τα τηλεφωνήματα Μητσοτάκη σε Καραμανλή και Σαμαρά και το κάλεσμα στο "γαλάζιο" street party

Ωστόσο, ξέχασαν να αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη αποκάλυψη είχε γίνει από τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, ήδη από την προηγούμενη Δευτέρα.

Μάλιστα, η ίδια στήλη είχε αναφέρει στις 6 Ιουνίου ότι ο σύζυγος του Κασσελάκη, προχώρησε με άλλους τρεις συνεργάτες του, στην ίδρυση της εταιρείας Barry’s Greece με έδρα το Μαϊάμι της Φλόριντα και ο ένας από τους συνεταίρους του Τάιλερ είναι ο James Procencher, συνδιαχειριστής της εταιρείας που έχει την αντιπροσώπευση (Franchise) της παγκόσμιας αλυσίδας γυμναστηρίων Barry’s.

«Κατά πάσα πιθανότητα η Barry’s Greece θα αναλάβει να προχωρήσει στην ίδρυση γυμναστηρίου της αλυσίδας Barry’s στη χώρα μας», ανέφερε χαρακτηριστικά η στήλη Big Mouth τον Ιούνιο, γεγονός που ξέχασαν να επισημάνουν ορισμένοι που οικειοποιήθηκαν την «αποκάλυψη».

Σημειώνεται ότι η στήλη Big Mouth επισημαίνει σήμερα πως τα ίδια στοιχεία επικοινωνίας που έχουν δηλωθεί για την εταιρεία του Τάιλερ στη σχετική αίτηση στο ΓΕΜΗ, υπάρχουν και για μια άλλη εταιρεία που υπόσχεται βελτίωση της στυτικής δυσλειτουργίας και βελτίωση του μεγέθους του πέους.


Τι αναφέρει η στήλη Big Mouth

Το γυμναστήριο του Τάιλερ…
Την προηγούμενη Δευτέρα σας είχα γράψει ότι ο Τάιλερ ετοιμάζονταν να ανοίξει γυμναστήριο στο Κολωνάκι. Δεν ήταν όμως η πρώτη φορά, αφού πάλι εδώ στις 6 Ιουνίου σας είχα γράψει ότι ο σύζυγος του Κασσελάκη, προχώρησε με άλλους τρεις συνεργάτες του, στην ίδρυση της εταιρείας Barry’s Greece με έδρα το Μαϊάμι της Φλόριντα. Μάλιστα, αν θυμάστε τότε σας έγραφα ότι ο ένας από τους συνεταίρους του Τάιλερ είναι ο James Procencher, συνδιαχειριστής της εταιρείας που έχει την αντιπροσώπευση (Franchise) της παγκόσμιας αλυσίδας γυμναστηρίων Barry’s. «Κατά πάσα πιθανότητα η Barry’s Greece θα αναλάβει να προχωρήσει στην ίδρυση γυμναστηρίου της αλυσίδας Barry’s στη χώρα μας» σας έγραφα τον Ιούνιο. Χθες λοιπόν μετά από κάμποσο (ομολογώ) καιρό «αποκάλυψαν» τη σχετική είδηση και οι συνάδελφοι, που πλέον έχουν μάθει να αποκαλύπτουν τις αποκαλύψεις μας. Ωστόσο το έχω πει και το ξαναλέω, ότι καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή.

etaireia_tyler
tyler_makbeth


… και το μπέρδεμα με την επιμήκυνση πέους
Βλέποντας τη Βεβαίωση Σύστασης της εταιρείας του Τάιλερ, διαπίστωσα ότι τα ίδια στοιχεία επικοινωνίας που έχει δηλώσει στη σχετική αίτηση στο ΓΕΜΗ, υπάρχουν και για μια άλλη εταιρεία που υπόσχεται βελτίωση της στυτικής δυσλειτουργίας και βελτίωση του μεγέθους του πέους. Βλέποντας αυτό, θυμήθηκα ότι σε ανύποπτο χρόνο ένας φίλος του Τάιλερ, όταν του αποκάλυψα την ηλικία μου, έσπευσε να μου αποκαλύψει την ειδικότητα του συζύγου Κασσελάκη. «Να ξέρεις» μου είπε «ότι είναι από τους καλούς στη βελτίωση της στυτικής λειτουργίας», αφού προφανώς και ο κοινός γνωστός υπέθεσε ότι δεν θα με ενδιέφερε το δεύτερο σκέλος της ειδικότητας Τάιλερ, που σχετίζεται με την επιμήκυνση του πέους. Επειδή δεν σας κρύβω ότι σκέφτομαι να ξεκινήσω γυμναστήριο, αφού επιβάλλεται να αυξήσω την μυϊκή μου μάζα, βλέποντας τα κοινά στοιχεία επικοινωνίας με το κέντρο που ειδικεύεται στα θέματα στυτικής λειτουργίας, δεν σας κρύβω ότι ανακουφίστηκα (με την καλή πάντα έννοια) αφού θα έκανα διακριτικά και τη δεύτερη αναγκαία θεραπεία. Ψάχνοντας να τσεκάρω αν συσχετίζεται το γυμναστήριο του Τάιλερ, με το άλλο κέντρο που επιμηκύνει το πέος, βρήκα ένα άρθρο που είχε γράψει στις 16-5-21 για την περίπτωσή μου ο σύζυγος Κασσελάκη, υπό τον χαρακτηριστικό τίτλο: Why Do Some Men Continue to Look and Feel Young?. Επειδή αντιλαμβάνομαι ότι δεν είμαι ο μόνος (κι έρημος) που αντιμετωπίζω τέτοιου είδους θέματα, σας παραπέμπω στο σχετικό πόνημα και θα καταλάβετε ότι μάλλον βρήκαμε τον γιατρό μας. Μπορεί λοιπόν να μην ψηφίσω ποτέ τον πρόεδρο Stefanos, ωστόσο από χθες έχω τη βεβαιότητα ότι ο Τάιλερ απέκτησε έναν πελάτη, ο οποίος μάλιστα σκοπεύει να ψωνίσει όλο το πακέτο. Από τη γυμναστική, μέχρι τη βελτίωση της στυτικής λειτουργίας κι αν δούμε ότι όλα αυτά έχουν αποτέλεσμα, γιατί να μην ρισκάρω να αφήσω στα χέρια του Τάιλερ και την επέμβαση της επιμήκυνσης. Άλλωστε ο άνθρωπος όπως προκύπτει και από τα γραφόμενά του, σπουδάζοντας το συγκεκριμένο αντικείμενο, μπορεί να κάνει και καλή δουλειά. Και επειδή δεν είναι να παίζουμε με τέτοιες επεμβάσεις, επιβάλλεται όποιος επιχειρήσει να ξέρει καλά τη δουλειά.

vevaiwsi_sustasis_etaireias
etaireia
etaireiaa


*Διαβάστε ολόκληρη τη στήλη Big Mouth του powergame.gr εδώ