Από το Σάββατο, που η εφημερίδα «Παραπολιτικά» αποκάλυψε πως ο Στέφανος Κασσελάκης σχεδίαζε δεκαήμερο ταξίδι στη Νέα Υόρκη, ξέσπασε μια συζήτηση που «δεν έκανε και τόσο καλό» στον «έκπτωτο» πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Έτσι, όπως αναφέρει σήμερα η στήλη Big Mouth του powergame.gr, ο Στέφανος Κασσελάκης -αν και είχε αποφασίσει να μεταβεί στις ΗΠΑ από τις 5 έως τις 15 Οκτωβρίου - τελικώς άλλαξε γνώμη. Μάλιστα, ο σύζυγός του, Τάιλερ Μακμπέθ, θα ταξιδέψει μόνος του στη Νέα Υόρκη. Ο Στέφανος Κασσελάκης, λοιπόν, ματαίωσε το προγραμματισμένο ταξίδι του, υποκύπτοντας στις «πιέσεις» των υποστηρικτών του.

Πάντως, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το Big Mouth, και μόνο που σκέφτηκε να λείπει δέκα μέρες στην Αμερική εν μέσω προεκλογικής περιόδου δείχνει ότι… «ο άνθρωπος παραμένει ξεχωριστός».

Τι γράφει η στήλη «Big Mouth»

Από το Σάββατο, που τα ομόσταβλα «Παραπολιτικά» αποκάλυψαν τους σχεδιασμούς Κασσελάκη για δεκαήμερη απουσία στη Νέα Υόρκη, ξέσπασε μια συζήτηση καθόλου βολική για τον έκπτωτο του ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι, λοιπόν, ο πρόεδρος της καρδιάς μας, ενώ είχε αποφασίσει να ταξιδέψει μέχρι την άλλη άκρη του Ατλαντικού από τις 5 έως τις 15 Οκτωβρίου, τελικώς άλλαξε (για να ακριβολογώ του άλλαξαν) άποψη και θα αφήσει μόνο κι έρημο τον σύζυγό του να πάει στη Νέα Υόρκη. Αν δεν το καταλάβατε, ο αρχηγός Stefanos ματαίωσε το προγραμματισμένο ταξίδι του, υποκύπτοντας στις πιέσεις των υποστηρικτών του, οι οποίοι έσπευσαν να του πουν ότι είναι λάθος να αφήσει τον γάμο για να πάει για πουρνάρια. Πάντως, και μόνο που σκέφτηκε να λείπει δέκα μέρες στην Αμερική εν μέσω προεκλογικής περιόδου δείχνει ότι ο άνθρωπος παραμένει ξεχωριστός.

Διαβάστε ολόκληρη τη στήλη «Big Mouth» του powergame.gr ΕΔΩ