Ξεκίνησαν για τα καλά να «κυκλοφορούν» τα πρώτα ονόματα των υποψήφιων «γαλάζιων» βουλευτών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, ήδη έχουν «κλειδώσει» και όπως όλα δείχνουν, θα ανακοινωθούν κατά το προσεχές διάστημα, οι υποψηφιότητες του Παύλου Μαρινάκη στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας και της Ειρήνης Αγαπηδάκη στα Δυτικά.

Διαβάστε ακόμα: Τα τηλεφωνήματα Μητσοτάκη σε Καραμανλή και Σαμαρά και το κάλεσμα στο "γαλάζιο" street party

Επίσης, σύμφωνα πάντα με τη στήλη, πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει ακόμα μια νέα υποψηφιότητα -στον Νότιο Τομέα της Αθήνας- αυτή του επικοινωνιολόγου Θωμά Βαρβιτσιώτη.

Άλλωστε, όπως έχει γράψει ήδη στο παρελθόν το Big Mouth, μετά την απόφαση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη να αποχωρήσει από την κεντρική πολιτική σκηνή, σχεδόν αυτόματα άνοιξε ο δρόμος για τον Θωμά Βαρβιτσιώτη, που όπως φαίνεται είχε χρόνια το «μικρόβιο» της πολιτικής.

Τι γράφει σήμερα η στήλη Big Mouth

-Ξεκίνησαν για τα καλά να κυκλοφορούν τα πρώτα ονόματα των υποψήφιων βουλευτών. Για παράδειγμα, ήδη έχουν κλειδώσει και όπως όλα δείχνουν θα ανακοινωθούν κατά το αμέσως προσεχές διάστημα οι υποψηφιότητες του Παύλου Μαρινάκη στον Βορρά της Αθήνας και της Ειρήνης Αγαπηδάκη στα Δυτικά. Όπως μαθαίνω, υπάρχει και μια νέα υποψηφιότητα στα Νότια, που δεν είναι άλλη από αυτήν του επικοινωνιολόγου Θωμά Βαρβιτσιώτη. Όπως σας είχα γράψει σε ανύποπτο (αν θυμάστε) χρόνο, μετά την απόφαση του φίλου μου του Μίλτου να αποχωρήσει από την κεντρική πολιτική σκηνή, σχεδόν αυτόματα άνοιξε ο δρόμος για τον Θωμά, που αντιλαμβάνομαι ότι είχε χρόνια (μέσα του) το μικρόβιο της πολιτικής.

Διαβάστε ολόκληρη τη στήλη Big Mouth του powergame.gr ΕΔΩ.