Ένα ανθρώπινο λάθος κρύβεται πίσω από το θέμα που προέκυψε με τα κοινά στοιχεία επικοινωνίας της εταιρείας «Barry’s Greece Μονοπρόσωπη Ι.Κ.Ε.» του Τάιλερ Μακμπεθ με κέντρο που ειδικεύεται στα θέματα στυτικής λειτουργίας. Σύμφωνα με το Big Mouth του powergame.gr, ένας λογιστής μπέρδεψε τα μπούτια του με αποτέλεσμα να υπάρξει η σχετική παρερμηνεία. Για να διευκρινίσουμε: το γκλαμουράτο γυμναστήριο του συζύγου του Στέφανου Κασσελάκη δεν έχει καμία σχέση με την εταιρεία που ασχολείται με θεραπείες στύσης και εμφανιζόταν στο ΓΕΜΗ, με το ίδιο τηλέφωνο.

Τα παραπάνω επιβεβαιώνει και η επιστολή από την εταιρεία ABBIMED και τον Γιώργο Κουλουριώτη, με την οποία κάνει γνωστό το συγκεκριμένο λάθος. Αφού, λοιπόν, ο άνθρωπος μας εξηγεί ότι δεν έχει καμία σχέση με τον Τάιλερ, παράλληλα διευκρινίζει ότι η εταιρεία ασχολείται με θεραπείες για τη στυτική δυσλειτουργία και όχι με την επιμήκυνση πέους, καθώς - όπως επισημαίνει - «αυτό είναι αντικείμενο πιο εξειδικευμένων εταιρειών».

epistoli


Διαβάστε εδώ: Το γυμναστήριο του Τάιλερ και το... μπέρδεμα με την επιμήκυνση πέους

Σημειώνεται ότι ο Τάιλερ ανοίγει το γυμναστήριο στο Κολωνάκι επενδύοντας στην αλυσίδα Barry's, του διάσημου Barry Jay το, σύμφωνα με τη Βεβαίωση Σύστασης της εταιρείας. Υπενθυμίζεται η στήλη Big Mouth από τις 6 Ιουνίου έγραψε ότι ο σύζυγος του Κασσελάκη προχώρησε με άλλους τρεις συνεργάτες του στην ίδρυση της εταιρείας Barry’s Greece, με έδρα το Μαϊάμι της Φλόριντα. Μάλιστα, ανέφερε ότι ο ένας από τους συνεταίρους του Τάιλερ είναι ο James Procencher, συνδιαχειριστής της εταιρείας που έχει την αντιπροσώπευση (Franchise) της παγκόσμιας αλυσίδας γυμναστηρίων Barry’s.

Τι αναφέρει το Big Mouth

- Λίγο κράτησε η χαρά (μου) σε σχέση με το γυμναστήριο του Τάιλερ και τον κοινό χώρο που θα μπορούσα να βελτιώσω τη στυτική μου λειτουργία και, αν το έκρινε αναγκαίο ο γιατρός, να έριχνα και πέντε-έξι πόντους μάκρος στο πέος. Τελικά, όπως κατάλαβα, αν και ο σύζυγος Κασσελάκη ειδικεύεται σε αυτό ακριβώς το αντικείμενο, δεν έχει καμία σχέση με την εταιρεία που εμφανιζόταν στο ΓΕΜΗ, με τα ίδια στοιχεία επικοινωνίας. Έτσι, από τον Τάιλερ θα εξασφαλίσω μόνο μυϊκή μάζα και αν θέλω τα υπόλοιπα (που τα θέλω), πρέπει να ανηφορίσω μέχρι την Αγία Παρασκευή. Όλα αυτά τα έμαθα λαμβάνοντας μια επιστολή από την εταιρεία ABBIMED και τον Γιώργο Κουλουριώτη, με την οποία (επιστολή) μου κάνει γνωστό ότι μάλλον μπλέχτηκαν τα μπούτια του λογιστή, με αποτέλεσμα να υπάρξει η σχετική παρερμηνεία. Αφού, λοιπόν, μας λέει ο άνθρωπος ότι δεν έχει καμία σχέση με τον Τάιλερ, αποφασίζει να μου ρίξει και τη χαριστική βολή: «Επιπροσθέτως αναφέρω ότι η εταιρεία μας ασχολείται με θεραπείες για τη στυτική δυσλειτουργία και όχι με την επιμήκυνση πέους, που είναι αντικείμενο πιο εξειδικευμένων εταιρειών». Ευτυχώς που έσπευσε ο άνθρωπος να κάνει τη σχετική επισήμανση, γιατί ήμουν έτοιμος να ξεκινήσω τα προβλεπόμενα, παίρνοντας όλο το πακέτο, ξεκινώντας από τη δυναμική και καταλήγοντας στο μάκρεμα! Επειδή, όμως, μου άνοιξε η όρεξη και επειδή διαβάζω και ξαναδιαβάζω τα άρθρα που έχει γράψει ο Τάιλερ και τα οποία σχετίζονται με το πρόβλημά μου, αποφάσισα να ξεκινήσω μόλις ανοίξει το γυμναστήριο ένα πρόγραμμα ενδυνάμωσης και ακολούθως στα μουλωχτά να τον ρωτώ πώς θα φτιάξω όλα τα υπόλοιπα. Και αυτό γιατί δεν θέλω να πέσω σε κάναν σκιτζή, που θα μου επιφέρει μεγαλύτερη αναπηρία από την υφιστάμενη. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, είδατε πόση ζημιά μπορεί να κάνει στην ψυχολογία σου ένας λογιστής, μπερδεύοντας τη βούρτσα με…