Έξω έπεσαν όσοι προεξοφλούσαν την αξιοποίηση του Ισίδωρου Ντογιάκου στο «τιμόνι» της Δικαστικής Αστυνομίας.

Υπενθυμίζεται ότι πριν ακόμη βγει στη σύνταξη ο πρώην εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, «αξιόπιστοι» πληροφοριοδότες είχαν αρχίσει να γεμίζουν το Διαδίκτυο με… στοιχεία που προμήνυαν την αξιοποίηση του Ντογιάκου από τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες τους, ο πρωθυπουργός ήταν τόσο ενθουσιασμένος μαζί του που πάλευε νυχθημερόν με τις σκέψεις για το αν θα τον έκανε υπουργό ή αν θα τον έθετε επικεφαλής της Δικαστικής Αστυνομίας.

Προς μεγάλη τους απογοήτευση, είδαν χθες τον υφυπουργό Δικαιοσύνης, Γιάννη Μπούγα, να τριπλοχαιρετά τον Παναγιώτη Πούλιο ως νέο επικεφαλής της Δικαστικής Αστυνομίας. Τελικώς οι «αξιόπιστοι» έπεσαν έξω στις εκτιμήσεις τους, αφού ο πρωθυπουργός από ότι φάνηκε δεν είχε στα κιτάπια του τον πολύπειρο εισαγγελικό λειτουργό, όπως αναφέρει το Big Mouth του powergame.gr.

Διαβάστε εδώ: Δικαστική αστυνομία - Ορκίστηκε νέος διευθυντής o Παναγιώτης Πούλιος

Τι αναφέρει το Big Mouth 

- Πριν ακόμη βγει στη σύνταξη ο πρώην εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος, είχαν αρχίσει να γεμίζουν το Διαδίκτυο κάτι «αξιόπιστες» πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες από τον ενθουσιασμό του ο πρόεδρος Μητσοτάκης πάλευε νυχθημερόν με τις σκέψεις της αξιοποίησης του πολύπειρου εισαγγελικού λειτουργού. Προσπαθούσε να αποφασίσει αν θα τον έκανε υπουργό ή αν θα τον έθετε επικεφαλής της Δικαστικής Αστυνομίας. Σε κάθε περίπτωση, όμως, οι «αξιόπιστοι» προεξοφλούσαν την αξιοποίηση του Ισιδώρου. Προς μεγάλη μου απογοήτευση, είδα χθες τον υφυπουργό Δικαιοσύνης, Γιάννη Μπούγα, να τριπλοχαιρετά τον νέο επικεφαλής της Δικαστικής Αστυνομίας και, βλέποντας και ξαναβλέποντας την επίμαχη φωτογραφία, διαπίστωσα ότι δεν έμοιαζε στον Ντογιάκο. Απεναντίας, επρόκειτο για τον επίτιμο αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Παναγιώτη Πούλιο. Χωρίς να γνωρίζω, κατάλαβα ότι τελικώς οι «αξιόπιστοι» έπεσαν έξω στις εκτιμήσεις τους, αφού ο Μητσοτάκης τελικώς δεν είχε στα κιτάπια του τον Ντογιάκο.