Δύο δυσάρεστες εκπλήξεις περιείχε η πρόσκληση σε γεύμα του Στέφανου Κασσελάκη σε μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και φίλους του στην Αρτέμιδα το περασμένο Σάββατο.

*Διαβάστε ακόμα: Χαρούμενη και φρέσκια η Κεφαλογιάννη στην προεκλογική εκδήλωση του Μπρατάκου

Σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, ενώ οι συντονιστές της οργάνωσης της Λούτσας έκαναν τηλέφωνα, καλώντας σε τραπέζι με τον Στέφανο Κασσελάκη, στο τέλος το τραπέζι αποδείχτηκε ότι δεν ήταν κερασμένο, αλλά ρεφενέ και μάλιστα με το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 25 ευρώ κατ’ άτομο.

Ακόμα, όπως αναφέρει η στήλη, ο έκπτωτος οικοδεσπότης ήρθε, χαιρέτησε, αγκάλιασε, φωτογραφήθηκε, σήκωσε το ποτήρι, αλλά δεν έκατσε μέχρι το τέλος του γεύματος.


Τι αναφέρει η στήλη Big Mouth

Καθυστερημένο, αλλά καλό
Η πρόσκληση σε γεύμα του Στέφανου Κασσελάκη σε μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και φίλους του στην Αρτέμιδα το περασμένο Σάββατο περιείχε δύο δυσάρεστες εκπλήξεις. Ενώ οι συντονιστές της οργάνωσης της Λούτσας έκαναν τηλέφωνα καλώντας σε τραπέζι με τον Stefanos, στο τέλος το τραπέζι αποδείχτηκε ότι δεν ήταν κερασμένο, αλλά ρεφενέ και μάλιστα με το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 25 ευρώ κατ’ άτομο. Ακόμα χειρότερα, όμως, ο έκπτωτος οικοδεσπότης ήρθε, χαιρέτησε, αγκάλιασε, φωτογραφήθηκε, σήκωσε το ποτήρι, αλλά δεν έκατσε μέχρι το τέλος του γεύματος, κάτι που προκάλεσε, μαζί με τη λυπητερή, περίεργα συναισθήματα. Έτσι είναι τα fan clubs, πληρώνεις…

*Διαβάστε ολόκληρη τη στήλη Big Mouth του powergame.gr εδώ