Για τον ρόλο που διαδραμάτιζε στενός συνεργάτης του, αρχίζει να βεβαιώνεται το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Κυριάκος Μητσοτάκης βλέποντας τα πρωτοσέλιδα κάποιων εφημερίδων.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός είναι πλέον σίγουρος για τον υπόγειο δίαυλο που είχε πολύ κοντινός του άνθρωπος, με μιντιακό συγκρότημα που έχει αναλάβει (σχεδόν) εργολαβικά την αποδόμηση τόσο του ιδίου, όσο και της οικογένειάς του.

Σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, αυτό που «κάρφωσε» εσχάτως το συγκεκριμένο άτομο ήταν οι διαρροές που έκανε για τον στενότατο συνεργάτη του Μητσοτάκη, Γιώργο Μυλωνάκη, και κάτι παλιότερες που σχετίζονταν με τον πρώην υπουργό Επικρατείας, Σταύρο Παπασταύρου.

Πάντως ο εντοπισμός του πρώην «δούρειου ίππου» του Μαξίμου δεν είναι δύσκολος, αρκεί μια πρόχειρη αποδελτίωση των διαχρονικών δημοσιευμάτων, από τα οποία προκύπτει ότι ο «ρουφιάνος» βρισκόταν επί χρόνια στο απυρόβλητο, την ώρα που το συγκεκριμένο μιντιακό συγκρότημα «χτυπούσε» όλους (πλην εκείνου) τους συνεργάτες του πρωθυπουργού.

Τι αναφέρει το Big Mouth 

- Δεν σας κρύβω ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα ο πρόεδρος Μητσοτάκης, βλέποντας τα πρωτοσέλιδα κάποιων εφημερίδων, αρχίζει να βεβαιώνεται για τον ρόλο που είχε διαδραματίσει πρώην στενός συνεργάτης του. Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός έχει πλέον βεβαιωθεί για τον υπόγειο δίαυλο που είχε πολύ κοντινός του άνθρωπος, με μιντιακό συγκρότημα που έχει αναλάβει (σχεδόν) εργολαβικά την αποδόμηση τόσο του ιδίου, όσο και της οικογένειάς του. Το συγκεκριμένο «καρφί»… καρφώθηκε εσχάτως με τις διαρροές που έκανε για τον στενότατο συνεργάτη του αρχηγού Κυριάκου, Γιώργο Μυλωνάκη, και κάτι παλιότερες που σχετίζονταν με τον πρώην υπουργό Επικρατείας, Σταύρο Παπασταύρου. Και, εδώ που τα λέμε, δεν είναι δύσκολο να εντοπιστεί ο «δούρειος ίππος», αφού αρκεί μια πρόχειρη αποδελτίωση των διαχρονικών δημοσιευμάτων, από τα οποία προκύπτει ότι ο «ρουφιάνος» βρισκόταν επί χρόνια στο απυρόβλητο, την ώρα που το συγκεκριμένο συγκρότημα «χτυπούσε» όλους (πλην ενός) τους συνεργάτες του Μητσοτάκη.