Αν κάτι χαρακτηρίζει τον Χάρη Δούκα, αυτό σίγουρα είναι ευρηματικότητα. Δεν εξηγείται αλλιώς ότι ο δήμαρχος Αθηναίων ενόψει των εσωκομματικών εκλογών του ΠΑΣΟΚ εγκαινιάζει ήδη εγκαινιασμένα έργα...

Στον δρόμο λοιπόν για την «πράσινη» κάλπη και θέλοντας να δείξει ότι κάτι έκανε, έφτασε στο σημείο να αποκαθηλώνει και τις πινακίδες των έργων για να χωρέσει και το όνομά του.

Σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, κλιμάκιο του δημάρχου Αθηναίων πήγε στον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων και είδαν την ταμπέλα που έλεγε ότι ολοκληρώθηκε επί Μπακογιάννη και έκαναν φασαρία για το πώς θα την κατεβάσουν, χωρίς να εκτεθούν, ενόψει… δεύτερων εγκαινίων.

Tο αποτέλεσμα: έβγαλαν την ταμπέλα και έβαλαν άλλη.

Τι αναφέρει το Big Mouth

- Και ξανά μανά εγκαινιάζει τα εγκαινιασμένα ο νυν δήμαρχος Αθηναίων. Βλέπεις, έχει εκλογές ο άνθρωπος, πρέπει να δείξει ότι κάτι έκανε. Αλλά ποιος περίμενε να φτάσει στο σημείο να αποκαθηλώνει και τις πινακίδες των έργων; Ένα πουλάκι από τον Δήμο της Αθήνας μου είπε για τη μάχη της ταμπέλας. Και πήγε, που λέτε, κλιμάκιο του δημάρχου στον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων και είδαν την ταμπέλα που έλεγε ότι ολοκληρώθηκε επί Μπακογιάννη και έκαναν φασαρία για το πώς θα την κατεβάσουν, χωρίς να εκτεθούν, ενόψει… δεύτερων εγκαινίων. Και έβγαλαν την ταμπέλα και έβαλαν άλλη. Ολόκληρη έκθεση ιδεών, εν τω μεταξύ, για να χωρέσει και το όνομα του Δούκα.